Víz alatti történelem

A legtöbb történelem előtti város ma víz alatt található, pedig a tudomány régészeti álláspontja szerint ennek nem szabadna így lennie. A világ számos pontjáról számolnak be szemtanúk vízből kiemelkedő fényekről és azonosítatlan tárgyakról. Még mindig itt lennének közöttünk és ott élnének lent a mélyben? Talán ez magyarázatul szolgálna az idegenek földi jelenlétének és a víz, valamint föld alatti bázisaiknak?

Atlantisz, a legnagyobb rejtély

A legtöbb történet talán erről az elsüllyedt városról és civilizációról maradt fenn, mégis erről tudunk a legkevesebbet. Mégpedig a nagy görög gondolkodó, Platón tollából. Elmondása szerint hatalmas technikai tudás volt a kezükben, ami semmiképpen sem lehetett földi eredetű. Már csak azért sem, hiszen magát Atlantiszt, ha valóban Poszeidon, a tenger istene alapította, akkor a mitológiák valóságának ismételten helyet kell adni, hogy közelebb kerülhessünk az igazsághoz. Azokban pedig ott rejlik valóban az igazság, miszerint az emberi civilizációt egy idegen bolygóról származó földönkívüli faj hozta létre, majd csatamezőként használták a Földet, amiről az ókori szövegekben és mitológiákban ismételten szép számmal találunk valós történeteket.

Annyi bizonyos, hogy régészek több csoportja is talált Kuba partjainál és a Bahama szigetek mentén is olyan víz alatti romokat, amelyeket nem lehet a természet csodájának definiálni. Egyértelműen látszanak rajtuk az emberi kéz által megmunkált nyomok. De ami a legmegdöbbentőbb: egy komplett város van a víz alatt ezen a területen, jól kivehető utcákkal, piramisokkal és geometriai pontossággal létrehozott építményekkel. Ez a Bermuda-háromszög nyugati részén helyezkedik el, ami még inkább elfér a konspirációs teóriák kategóriájában, de hogy valóban van ott valami, ahhoz nem férhet kétség. És ha mégis ezen a területen helyezkedik el az elsüllyedt Atlantisz, akkor máris ott a magyarázat, hogy miért vannak tér- és időanomáliák, ufó észlelések, valamint rejtélyes eltűnések. Ugyanis a köztudatban ez az elveszett civilizáció a kristálytechnológiájával vált híressé, amit már a mai tudomány is képes alátámasztani, hogy valóban rendelkeznek ilyen tulajdonságokkal és még ki tudja mikkel…

Japán elsüllyedt piramisai

Atlantisszal párhuzamban (ha az valóban a Bermuda-háromszögben van), helyi régészek egy búvár-csoportja Yonaguninál (ami meglepően érdekes módon pont a Sárkány-háromszögbe esik) 1968-ban fedezte fel, hogy a víz alatt, emberi kéz által létrehozott, geometria pontossággal épített lépcsős piramis található. Ráadásul egy hatalmas emberi arcot is ábrázol az egyik kőszikla, amelynek elhelyezkedése egészen pontosan egybevág a világ piramisainál található Szfinxekkel. A legmegdöbbentőbb talán mégis az alátámasztások hitelességében rejlik, ugyanis a feltárás során számos kőszerszámot találtak a helyszínen, ami egy egykori intelligens civilizáció létezését bizonyítja. Szembetűnő a helyszínen készült fotókról, hogy az elsüllyedés és a város pusztulása nagyon hamar ment végbe. Feltehetőleg szökőár, de mindenképpen egy hirtelen bekövetkezett vízáradat során. Nem zárhatjuk ki azt az elképzelést sem, hogy egybe esik a szóban forgó kultúra az atlantiszi civilizáció hanyatlásával, bár eme felfedezésben a geológusok az utolsó jégkorszak bekövetkezésére teszik a katasztrófát, ami legalább 14.000 éve történt. Történészek szerint ekkor az ősember még csak gyerekcipőben járt. Ezek alapján ismételten felmerül a jogos kérdés, hogy kik, miért és mit titkolnak előttünk? Ugyanis ezeket vagy egy előttünk élő civilizáció építette vagy a földönkívüliek. Más magyarázat nem lehetséges.

Lemúria nyomai?

Az Indiai-óceán mélye csak úgy hemzseg a víz alatti városoktól. Kiemelkedő ebben a Khambhat öböl, ahol olyan építmények helyezkednek el 50 méter mélyen, amiknek a tudomány mai álláspontja szerint nem szabadna létezniük. Mégis számos leletet hoztak fel a felszínre erről a területről, ami ismételten egy előzőleg élt civilizáció létezését bizonyítja 32.000 évről ez előttről. A kérdés ismételten ott kezdődik, hogy ha ezt a területet valóban 9000 éve öntötte el a víz, akkor mégis hogyan lehet ott és kik építették? A válasz rettentően egyszerűnek bizonyul, ugyanis pontosan ebben az időkben zajlottak a sumer leírások szerint a piramisháborúk, majd ezt követően következett be az Indus-völgyi civilizáció gyors hanyatlása és Mohenjo Daro megsemmisülése is. Ennek értelmében teljesen logikusnak bizonyul, hogy a Mohenjo Daronál bekövetkezett atomrobbanás, ennek a szóban forgó civilizációnak is a megsemmisülését eredményezte, a robbanás által létrejött szökőár miatt. A kérdés csupán az, hogy az érintett elveszett civilizáció kapcsolódhatott e Lemúriához? Annyi bizonyos, hogy a hinduk ezt a területet Krisna városának tulajdonítják a mai napig is, a város létezését, pedig legalább 100.000 évesre teszik. Ezen mindenképpen érdemes elgondolkodni…

Peru újabb rejtélyei

A Titicaca tó körül megszámlálhatatlan beszámoló terjeng vízből kiemelkedő repülő csészealjakról. De valószínűleg a múltban jóval több dolog történt, mint amit el tudunk képzelni, hiszen nem véletlen ez az aktivitás. Ugyanis a tó fenekén 30 méter mélyen egy hosszan kikövezett út, egy kőlépcső és egy hatalmas fal is ott árulkodik egy előzőleg élt civilizációról. Egy város romjai, ahol a közeli Tiahuanaco rejtélyes, sisakokat viselő kőfejeit is megtalálták a tóban. Az itt élő emberek azt állítják, hogy a csillagokból érkező istenek építették a várost, még az idők kezdete előtt, akik óriások voltak. A magyarázat szerint pedig szándékosan árasztották el vízzel a várost, hogy elrejtsenek egyfajta tudást, amit egy rivális faj elől menekítettek a tóba. Annyi bizonyos, hogy az ókori civilizációk szorosan összefüggtek egymással és valamit hátrahagytak nekünk, hogy a kellő tudatosságunk pillanatában előkerüljenek, hogy használhassuk azokat a jó cél érdekében. Talán az sem véletlen, hogy pont most kerülnek elő ezek az információk. Legyünk éberek és szépen lassan összerakhatjuk a kirakóst, hiszen napi szinten kerülnek elő hozzá apró darabok!

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri c. műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!    

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben