A helyi újság lehozta az UFO-ról készített fotót

A Norfolk Ledger-Dispatch egykor igen népszerű újság egyik cikke szerint 1947. július 9-én délelőtt Norfolkban, Virginia államban, a 13 éves Bill Turrentine szemtanúja volt egy megmagyarázhatatlan esetnek és lefényképezett egy furcsa lebegő tárgyat, amely elmondása szerint sokkal nagyobb volt, mint egy autó.

A tinédzser azonnal bevitte a képet a helyi újságba, az újságírók érdekesnek is találták a történetét és a fotójával együtt közzé tették azt a helyi lapban. A fiú részletesen elmesélte, hogy az objektum olyan volt, mint egy hatalmas focilabda, ami miközben forgott, délnyugat felől egyenesen az ő irányába tartott. A tárgy mögött két másik, kisebb objektum is lebegett és úgy tűnt, hogy körülbelül 900 km/h sebességgel haladtak előre körülbelül 1500 méter magasságban. (Hasonló esetek történtek, amelyekről beszámoltunk Néhány eredeti UFO felvétel, amit eddig senki nem cáfolt meg című cikkünkben is).

Továbbá úgy jellemezte a tárgyat, hogy inkább ovális, mint korong alakú, és szürke, majdnem fekete színű, sziklához vagy kőhöz hasonló textúrájú és egyik tárgy sem adott ki magából semmilyen hangot.

Az érintett fotó és a történet pedig ma is megtalálható a Norfolk Ledger-Dispatch archívumában.

(Borítókép: pixabay.com - illusztráció)

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben