A jelen megélése és a sugallatok

A spiritualitás mindenki életének a része egy bizonyos mértékben. A pillanat megélésében és a sugallatokra hallgatásban azonban ott van bőr alatt futó varázs, hogy valamely felsőbb hatalommal együttműködve a pillanatban létezünk.

Nehéz az állandó rohanásban, a folyton-folyvást online üzemmódban, az állandó zajban hallgatni, meghallgatni a belső hangra, mely az úton tart minket. Elmélyült ember, önismeretben gyakorlott személy az, aki képes szűrni a zajt és saját belső hangjának mentén haladni a saját útján, nem pedig a társadalom által elvárt úton.

Biztosan sokan megélték már azokat a megmagyarázhatatlan pillanatokat, mikor hallgatva a belső sugallatra, valami egészen megmagyarázhatatlan történt vele: egy baleset elkerülése, egy szerencsés találkozás, egy váratlan véletlen és még hosszan sorolhatnánk.

Hívjuk őket megérzéseknek, sugallatoknak, déja vu-nek, de valójában ugyanarról beszélünk: egy felsőbb tudatról, mely teljesen organikusan tart minket az úton, igyekszik áttörni a folyamatos és hangos zajt és utat nyerni a tudatunkhoz, fizikális hang nélkül vezetni minket, belső iránytűnk nyomán, megélve ezzel a pillanatot, nem gondolva múltra és jövőre, csak egyetlen egyre, a jelenre.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben