A Montauk Projekt

Ez a projekt a Philadelphia k√≠s√©rlettel kezdŇĎd√∂tt 1941-ben, amelynek sz√ľlŇĎatyja a szerb sz√°rmaz√°s√ļ brili√°ns elme, Nikola Tesla volt. Az amerikai haditenger√©szet felk√©rte ŇĎt, hogy hozzon l√©tre egy olyan elektrom√°gneses technik√°t a hadsereg sz√°m√°ra, amely a katon√°kat √©s fegyverzeteiket is l√°thatatlann√° tudja tenni az ellens√©ges haderŇĎ sz√°m√°ra. Tesla bele is fogott ennek kifejleszt√©s√©be, √©s m√°r majdnem sikerrel is j√°rt, amikor a tesztidŇĎszak alatt √©szrevette, hogy a technika s√ļlyos k√°rosod√°st okoz az emberi szervezetnek.

A korm√°ny nem hagyott neki idŇĎt a probl√©ma kik√ľsz√∂b√∂l√©s√©re, ez√©rt elt√°vol√≠tott√°k a projektbŇĎl. Hely√©t Neumann J√°nos vette √°t. Ňź ugyan r√°j√∂tt arra, hogy ha a rendszerbe t√∂bb energi√°t juttatnak, akkor a mell√©khat√°sok megszŇĪnhetnek, viszont egy plusz gener√°tort m√°r nem tudott √∂sszehangolni a t√∂bbivel, ez√©rt nem j√°rt sikerrel.

A korm√°ny 1943. augusztus 12-√©n √ļgy d√∂nt√∂tt, nem v√°r tov√°bb a k√≠s√©rlettel, √©s tesztelni fogj√°k a technik√°t egy USS Elridge nevŇĪ haj√≥n a leg√©nys√©g√©vel egy√ľtt. A k√≠s√©rlet l√°tsz√≥lag sikeres volt, ugyanis a haj√≥ val√≥ban eltŇĪnt a radar √©s az emberi szem sz√°m√°ra is, majd n√©gy √≥ra eltelt√©vel ism√©telten megjelent. A hiba az volt, hogy nem sz√°moltak a haj√≥ √©s annak szem√©lyzet√©nek molekul√°ris sz√©tes√©s√©vel, majd √ļjrarendezŇĎd√©s√©vel, √≠gy az emberek vagy eltŇĪntek, vagy f√©lig a haj√≥ f√©mburkolat√°val v√°ltak eggy√©. A k√≠s√©rlet k√©t t√ļl√©lŇĎje, Edward √©s Duncan Cameron arr√≥l sz√°moltak be, hogy egy m√°sik t√©ridŇĎ s√≠kban voltak ezen idŇĎ alatt, eg√©szen pontosan negyven √©vvel elŇĎr√©bb, 1983. augusztus 12-i napon.

A kormány ezután elindította a Phoenix Projektet, amelyet Neumann vezetett. A kísérlet célja az volt, hogy az emberi agy által érzékelt elektromágneses jeleket egy leárnyékolt helyen mesterségesen generálják, hogy befolyásolni tudják az emberek viselkedését és irányítani a tudatukat. Az alanyokat nem vonták be hivatalosan a projektbe, így azok nem tudták, hogy részt vesznek a kísérletben, ami sikeresen le is zajlott.

Ezek ut√°n k√ľl√∂nb√∂zŇĎ Mind Control k√≠s√©rletekbe kezdtek, amelynek c√©lja a gondolatban megjelenŇĎ t√°rgyak materializ√°l√°sa volt. Ezzel is sikerrel j√°rtak, viszont a gondolatban √©s a val√≥s√°gban val√≥ megjelen√©s k√∂z√∂tt jelentŇĎs idŇĎ telt el. Ennek k√∂vetkezm√©nyek√©nt az idŇĎ term√©szet√©nek vizsg√°lat√°ra helyezt√©k a hangs√ļlyt. A megfelelŇĎ tapasztalatok ut√°n idŇĎkaput tudtak nyitni, de az elsŇĎ pr√≥b√°lkoz√°sok tragikus v√©gkimenetelŇĪek voltak, ugyanis akik √°tl√©ptek a kapun, azok elvesztek a t√©rben √©s az idŇĎben. 1981-ben a korm√°ny egy √ļj csapattal folytatta a k√≠s√©rletet, √©s az utc√°r√≥l begyŇĪjt√∂tt hajl√©ktalanokat k√ľldt√©k az alag√ļtba. T√∂bb ezer ember veszett el a t√©rben √©s az idŇĎben. Akik visszat√©rtek, jelent√©st tettek √©s meg√°llap√≠tott√°k, hogy a jelen √©s a j√∂vŇĎ k√∂z√∂tt keletkezŇĎ hurok kapcsolata mindig megv√°ltozott, ak√°rh√°nyszor vissza√©rkeztek a kiindul√°si pontra. Teh√°t a j√∂vŇĎben nem √©rz√©kelt√©k a m√ļltb√©li v√°ltoz√°sokat, de a m√ļlt √©s a jelen v√°ltoz√°sai mindig fel√ľl√≠rt√°k a j√∂vŇĎ esem√©nyeit.

Az egyik alkalommal egy olyan val√≥s√°gba ker√ľltek, ahol f√∂ld√∂nk√≠v√ľliekkel tal√°lkoztak. Az idegen faj technik√°j√°nak egy krist√°lyszerkezet√©t elhozt√°k, amit a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek nem n√©ztek j√≥ szemmel, √©s ŇĎk is visszat√©rtek a tolvajok ut√°n, hogy visszaszerezz√©k az ellopott krist√°lyt. A b√°zis k√∂r√ľl napokig cs√©szealjak keringtek, √©s a t√°maszpont az eg√©sz feje tetej√©re √°llt. A korm√°ny ekkor nagyobb figyelmet szentelt az idegen civiliz√°ci√≥k felt√©rk√©pez√©s√©re, hogy saj√°t bŇĎr√ľket ments√©k az ismeretlentŇĎl.

Hasonl√≥ t√©m√°kkal tal√°lkozhatsz m√©g h√≠reink k√∂z√∂tt a Paranorm√°lis men√ľben, valamint √©lŇĎben a keddi ParaSpiri mŇĪsorunkban is. L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!    

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben