A polaritás törvényével bármit elérhetsz az életben!

Az emberek nagy része sajnos nem tudja, hogy pontosan mit is akar az élettől. Ha mégis pislákol ennek szikrája, akkor a félelmek, a bizonytalanságok és a kétségek mindig ott vannak vágyaikkal kapcsolatban, mondván, hogy az a vágyott cél nem reális. Az a helyzet, hogy mi nem hiszünk a realitásban!

Tudod, ha a realitásban hinnél, akkor azzal ugyanúgy csak a saját valóságodat hoznád létre, ami most egyelőre nem más, mint a jelened. Vagyis a kétségek, az aggodalmak és a félelmek. Hát erre tényleg nem is lehet építeni semmit, hisz az ilyen ingoványos talajon minden azonnal összedől.

De mi lenne, ha úgy gondolnál a vágyott céljaidra, mintha azok a te részeid lennének és egész egyszerűen csak vissza akarnád kapni őket? A vonzás törvénye kapcsán is azt tanultuk meg, hogy úgy képzeljük el a vágyainkat, mintha azok már rég megtörténtek volna, mintha már rég a mienk lenne és mindezt érzelmeinkkel megerősítve éljük is át. Ez tulajdonképpen teljesen rendben van, de a polaritásnak pont az a lényege, hogy tisztában is legyünk azzal, hogy a vágyott cél a mienk, a mienk volt, tudjuk is milyen érzés és most azt vissza akarom kapni.

Kezded érteni? A polaritás törvénye abban segít nekünk, hogy vágyainkat úgy „kapjuk vissza” az életünkbe, mintha az mindig is hozzánk tartozott volna. De nem úgy, mint egy testrészünk, sokkal inkább úgy, mint a DNS-ünk vagy bármely sejtünk a testünkben, hiszen anélkül nem tudunk létezni mi sem fizikai valónkban.

A polaritás pedig ne feledjük, hogy mindig kettős, már csak a nevéből adódóan is! Mondunk pár egyszerű példát, hogy megértsd: A hideg és a meleg is ugyanazon a kontinuumon vannak és nem létezhet egyik a másik nélkül, ahogy a fény a sötétség nélkül, a gazdagság a szegénység nélkül vagy a műveltség az ostobaság nélkül. Mindegyik ugyanabból fakad, a két oldal egyike csupán a te választásod eredménye. Már mindegyiket megélted. Nem biztos, hogy ebben az életben, de valamikor biztosan. És a sejtjeidben a múlt emlékeinek kódja bizony ott szunnyad. Egyszerűen csak emlékezned kell arra, hogy milyen volt sikeresnek lenned és csak akard azt visszakapni!

Vagyis ha azt gondolod, hogy valamit nem tudsz megtenni, az nem azt jelenti, hogy nem is tudod megtenni, mert mikor, ha nem most van lehetőséged azt megtenni? Ez csak egy döntés, hogy megteszed vagy sem. Semmi több.

Nagyon sok motivációs tréner azzal szokott példálózni, hogy a gazdagság és a szegénység is pontosan ugyanazon kontinuumon helyezkedik el. Mégpedig a bőség kontinuumán. És ha a szegénységet megtapasztaltad már, akkor miért ne lennél képes a gazdagságra? A bőség vagy boldoggá tesz vagy tönkretesz. És csak te vagy az egyetlen ember aki ennek a döntését meghozhatja, senki más!

Ha csak arra összpontosítasz, hogy egyes vágyaid nem a te jelenlegi valóságodban jelennek meg, hanem más emberekben, akkor az előítéletek és megbélyegzések helyett a szeretet kinyilatkoztatásával könnyen megkaphatod ugyanazt, amiben jelenleg ő is él. Csak figyeld meg, nem kell végigmenni azon, hogy ő mit és hogyan csinált, teljesen lényegtelen. Figyeld meg a megjelenését és akard visszakapni ugyanazt, mert ez már rég a tied volt. Nyúlj ki érte és tedd meg az első lépést!

Mutatjuk hogyan

1. Írj le öt dolgot, amire vágysz!

2. Érezd, hogy az a te részed, a te tulajdonod!

3. Írd le pár egyszerű lépésben, ezt hogyan éred el!

4. Kezd el még ma és válts a kontinuum egyik oldaláról a másikra!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben