Ayahuasca és interdimenzionális lények

Egy sámánok által használt gyógynövényfőzet volt a beszélgetés témája, melynek segítségével ősidők óta kapcsolódnak más dimenziókkal.

Az ayahuascat egy Dél-Amerikában őshonos növény indájából készítik, melyet a sámánok aztán a szertartásaik alkalmával, illetve a népi gyógyászatban is használnak. Téves kép ne éljen bennünk, hiszen egy erősen csersavas, jobbára inkább zöldteára hasonlító italra emlékeztet, míg ízében savanyú és sárhoz hasonló jegyeket hordoz. Szóval semmiképp sem egy élvezeti italra kell gondolnunk.

Ez az amazóniai növényi készítményt vélhetően több ezer éve használják a vallási szertartásokhoz, mely hatása révén a sámánok transzba esését, mély hallucinációit segítette nagyban elő, mellyel a jövendölés, a kapcsolatfelvétel aztán nem ütközött akadályba.

Azok beszámolói alapján, akik sámán felügyeletével fogyasztották az italt, számukra a  szellemvilággal való kapcsolat pedig segített elindulni a testi és lelki gyógyulás útján, melyet aztán a későbbi kutatások is megerősítettek.

Az amazonasi kultúrában szellemi indaként, kecsuaként is hívott növény pedig rámutat, mire is használják már évezredek óta valójában. Azt azonban fontos tudni, hogy több országban, köztük Magyarországon is, fogyasztása tilos!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben