Tisztánlátás Szabó Évivel

Mindenki okkal és feladattal születik a Földre, de vannak, akik egy különleges képességet is kapnak ajándékul, mások megsegítésére. Szabó Évi tisztánlátóval beszélgettünk.

Évi gyerekkorában már rendelkezett a tisztánlátás képességével, mely aztán az évek és élete során professzionális szintre fejlődött. Évi, képességét mások segítésére és támogatására használja, azért, hogy mindenki, aki hozzá fordul, megtapasztalhassa azt, amit ő szabad szemmel is lát, hogy a körülöttünk lévő segítők, entitások mellettünk és értünk vannak.

Ezek a segítők, akik életünk során, jobbunkon és balunkon segítenek a mindennapokban a problémák, elakadások feldolgozásában, saját magunk szintjének megfejlődésében és meghaladásában és úgy egyáltalán a szellemi fejlődésben, egészen addig a pontig kísérnek, amíg a fejlettségünk megengedi azt.

A tudatosság növelésével, a szellemi síkon való fejlődéssel szellemi segítőink is változhatnak, cserélődhetnek annak érdekében, hogy a fizikai síkon a lehető legnagyobb fejlődési görbét járhassuk be.

A céljainknak megfelelő akár szellemi akár fizikai segítők pedig sosem pihennek, az értünk és a fejlődésünkért tett gesztusaikért a mi nagyrabecsülésünk és szeretetünk az, ami viszont segíti őket.

Nevezhetjük őket angyaloknak, tanítóknak vagy pusztán segítőknek, Évi, képességeinek hála tisztán látja őket, kapcsolatba is tud velük lépni, a hozzá fordulóknak pedig mindabban segíteni, amiben éppen az adott pillanatban elakadtak.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben