Az Univerzum Teremtői

Hermész Triszmegisztosz, vagyis Thoth arra hívta fel a figyelmet kozmikus megtapasztalásai révén, hogy célszerű minden embernek öntudatra ébrednie, hogy bölccsé váljon! Csak így derülhet fény az eltitkolt múltunkra, valamint az elnyomott jelenünkre.

A teremtés Urai

Az univerzum titkainak kutatása során előtérbe helyeződik egy rés, amin keresztül megismerhető az igazság. A legendák és a mítoszok ilyen rések. Egy múltbeli fantasztikusnak tűnő történetet mitológiának neveznek, mert nincs rá ésszerű magyarázat. A népmesék el nem fogadott igazságtartalmát pedig folklórnak. És pontosan a legendák, a mítoszok, valamint az ősi iratok adják meg a válaszokat a felmerülő kérdésekre. Ott van bennük minden technikai leírás, amely a múltunk igen fejlett civilizációit és héroszait, génmanipulált lényeit, szörnyeit mutatják be. Nem kell elmisztifikálni őket, egészen egyszerűen úgy kell érteni mindent, ahogyan az le van írva. Pontosan így kell elképzelni a teremtés ciklusainak Urait is, akik egy tökéletesen szimbionizált hierarchiába rendeződve végzik a dolgukat.

A Földnek is megvolt/megvan a Teremtője, úgy más galaxisoknak és Univerzumoknak is ugyanúgy megvan a Teremtője. Hatalmas erejű entitások ők, szám szerint heten vannak, akik segítik az embert hozzájuttatni a tudáshoz. Ők őrzik a titkokat a Mindenségről vagy éppen a nem földi és a transzcendentális lét részleteiről, a párhuzamosan működő dimenziókról, valamint az univerzumok és a tér-idő működéséről.

Az Urak valóságos világában az idő nem úgy telik, mint ahogyan azt mi elképzeljük a saját életünkben, sőt, talán teljesen relatívnak is lehet fogalmazni az ottani idő fogalmát. Ami nekik a jelen, az nekünk a jövő. Tehát több idősíkot egyszerre érzékelnek. Ennek értelmében maga a létezésük is relatív, hiszen lényük teljesen szabad. A Kilenc nevű Úr a halál élményéhez hasonlítja ezt, miszerint az ember csak a saját földi háromdimenziós életterében képes fennmaradni, de halála után lelke kilép a testéből a négydimenziós térbe. A ciklusok Urainak ezt könnyű elmondani, hiszen nem fizikai élőlények, de nem is holtak, megértése csupán az embernek nehéz, amíg nem éri el a megfelelő bölcsesség szintjét.

Az Urak tanításai

Rengeteg dimenzió létezik, amelyeknek létezéséről vajmi keveset tudunk. De kapcsolatban áll mindegyik mindegyikkel és kihat egyik a másikra. Ezért fontos a bölcsesség útján járni, hogy tanulmányozhatóvá váljanak az Univerzum törvényei és egyszerűen érthetőek legyenek a karma és a reinkarnáció jelentőségei is. Testen kívüli tapasztalásokról is beszélnek, ami megint csak nem ismeretlen témakör az ufókutatásban, ha bármilyen asztrális kapcsolatfelvételre gondolunk. Ennek kapcsán hívják fel a figyelmet a már említett tényre, hogy a bölcsességet a múltban kell keresni, mert ott rejtőzik az igazság! Ez az amit titkolnak, ez maga a létezésnek igazsága. Titkolják, mert minden kialakult értékrend borulna, és a titkok őrzői is elvesztenék hatalmukat, létezésük értelmetlenné válna. Thoth leírása szerint más dimenziókban is megtalálható ez a titok, szám szerint kilencet említ. Ezek a dimenziók ugyanis egymásra épülő síkok, tehát nem azonosak a párhuzamos dimenziókkal! Ezen síkokba való átjárás a megvilágosodás után kizárólag saját elméből lehetséges. Miért lehetséges? Mert “Az ember fény szülte szellem.”

Tehát nagyon is valószínű, hogy a jövőben (talán még jelen életünkben) megtalálhatjuk az igazságot, ha kellően bölccsé válunk. Ezt elősegítheti a leleplezés a földönkívüliekkel kapcsolatban, a tudományos elismerés az emberi faj genetikai úton való létrehozására, vagy bármi olyan dolog, ami a témába vágóan jelen álláspont szerint a titkok közé sorolható.

Maga a valóság

Kétségtelen, hogy amit a minket körülvevő világról hallottunk, az mind igaz. A különböző dimenziók megfelelnek a mennynek és a pokolnak, valamint az ott élő angyaloknak és démonoknak. Az idő, a tér és ezek a dimenziók kapcsolatban állnak egymással. Mindegyikbe be lehet lépni, de kizárólag csakis a nemes cél érdekében és semmiképpen se spirituális előképzettség nélkül! Ugyanúgy dokumentált az is, hogy az előemberrel történt egyfajta beavatkozás, majd miután végleges formáját elérte, egy földönkívüli civilizáció tanította őket (Annunakik). Ennek pontos történetét (sumer történelem!), valamint a tudást, Thoth elrejtette a Szfinx és a Nagy Piramis alatt húzódó csarnokokban.

Ezen ismeretek fényében elmondható tehát, hogy az egész Mindenség forrása, maga az Isten. Tehát nem a materiális testi fejlődésen van a hangsúly, hanem a bennünk élő lélek fejlődésén. Ez a hangsúly nem egy irányvonal, hanem ez a kötelesség, haladni karmikus célunk megvalósításában. Egészen egyszerűen kézbe venni életünk irányítását és megteremteni a minőséget saját magunknak! Jézus ugyanezen dolgokat tanította, nem véletlen, hogy a Bibliában életének 12-33 éves intervallumát eltávolították. Ez az időszak a megvilágosodás és a reinkarnáció tanaira vonatkoztak.

Az ebből a származó időből fennmaradt dokumentumokból tanulható az is, hogy ha tisztában is vagyunk rendeltetésünkkel, akkor jelen életünket saját magunk irányíthatjuk, hiszen a jövő nincsen kőbe vésve. Tetteink határozzák meg azt, mindig van választási lehetőség, viszont minden okkal történik. A véletlen nem létezik! Ha tehát megtaláljuk a történések okát, akkor megtaláljuk a lehetséges jövőt is.

Az ember igen kevés dolgokban különbözik csak az állattól. Elég körbenézni a világban. Ezért a fejlődésünk nem tűrhet halasztást, hiszen előttünk (nem reinkarnációra gondolok) már éltek emberek, a sokadik civilizáció vagyunk. Ahogy őket megteremtették, majd elpusztultak, a mi világunk is ugyanúgy el fog pusztulni, majd alkotnak egy újat. Ezek a teremtési ciklusok, ez egy teljesen normális folyamat. Ezért érdemes odafigyelni a lélek útjára és megtanulni mindazt, amit előttünk már sokan megtettek. Hiszen tudjuk azt is, hogy amikor az ember eléri technikai fejlődésének csúcsát, hanyatlásba kezd és háborúk kirobbanásával, vegyi hadviseléssel, gyógyszer kísérletekkel a hatalmak fajunk felét fogják elpusztítani. (lásd. Georgiai kövek). Ekkor földönkívüli lények fognak beavatkozni az emberiség sorsába. A háború után egy tökéletes világ válik elérhetővé, de nem lesz örökké tartó a béke. Ezért is fontos megőrizni az ősi iratokat, amelyek az igazságokat tartalmazzák! Tartalmait pedig tovább kell adni, mert az maga a tudás és a valóság!

(Ez a cikk 2016. júliusában íródott, most elővettük aktualitása végett...)

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!    

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben