Bebiztosította magát a The Sick Unicorn

A budapesti The Sick Unicorn tett látogatást a Fáklya Rádió stúdiójában, méghozzá élőben, amit csaknem egy év várakozás előzött meg.

Podcastinterjúink sorából nem hiányozhat a jelenlegi, a The Sick Unicornnal készült beszélgetés sem, hiszen velük együtt lehet csak teljes a hazai rock'n'roll felhozatal.

Mint eddig sosem, ezalkalommal sem maradhatott el a banda múltjának, jelenének és jövőjének megtárgyalása, a legeslegelejétől a jelenig való bemutatása. A budapesti banda egyébként a '80-as, '90-es évek rock’n’rolljának legjavát tálalja, a Guns N' Roses korai stílusát és idézi meg a harminc, negyven évvel ezelőtti hangulatot.

Debütáló nagylemezük, az Unleashed 2020 tavaszán jelent meg  a Hunnia Records támogatásával. A rövid, angol nyelvű dalok néhol már megelőlegzik a későbbi Unplugged című lemezük fogyaszthatóbb dallamait. 

A srácok tehát nem állnak távol a zúzós, haragos dallamoktól, ahogy az izgalmas blueshangzástól sem, valódi zenei színfolttal ajándékozva így meg a hazai közönséget. 

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben