Biztosan megátkoztak! Mit tegyek?

Megannyi filmben találkozunk átkokkal és horrorisztikus jelenetekkel, nem is gondolván arra, hogy ez mind maga a valóság. Ugyanis igen, az átkok nemhogy léteznek, sajnos tudatosan rátehetőek az emberekre. De mint minden negatív energiával szemben szerencsére ezzel is védekezhetünk. Hogyan?

Kezdjük kicsit az elején még mielőtt az átok szó után mindenki valamilyen pokoli és ördögi tevékenységre gondolna! Ugyanis fontos leszögezni és tudatában lenni annak, hogy valahányszor rosszat gondolunk valakiről, lényegében rossz érzéseket küldünk neki, ami nem csak az emberre hat, hanem a környezetre és a saját energiaszintre is: magyarul átkot szórunk.

És bizony ha rossz hangulatot árasztunk magunkból vagy valakit átkozunk, esetleg szimplán átkozódunk, akkor annak következményei vannak, ráadásul önmagunkra nézve is. Éppen ezért is fontos mielőbb visszatérni egy pozitív lelkiállapotba, ugyanis ha valaki tényleg szándékosan átkot szórna ránk, akkor az a negatív energia csakis kizárólag akkor hatolhatna át rajtunk, ha alacsonyabb tudatállapotban, alacsonyabb rezgésszinten vagyunk. De amikor magasabb frekvencián rezegsz, akkor gondolataid is egy pozitívabb, emelkedettebb tartományban vannak, ilyenkor pedig semmilyen negatív energia vagy átok nem árthat neked.

Biztosan megátkoztak!

Mindennapjaink közben rengeteg olyan inger ér minket, amit könnyen átoknak is gondolhatnánk. Folyamatos szerencsétlenségek sorozata, elmegy a busz, belelépsz egy kutyagumiba, megbírságol a hatóság, nem várt csekk érkezik, újabb betegség üti fel a fejét, elhagy a kedves, baleset történik és a végtelenségig lehetne még sorolni ezeket a borzalmakat. A helyzet az, hogy nem biztos, hogy átok ül rajtad, az esetek többségében csak a benned lévő negatív hullámok cikáznak körbe-körbe és sajnos ezen is tartod a fókuszodat. Vagyis minden rosszat te saját magad teremtesz meg és vonzol be az életedbe, pusztán csak azért, mert az Univerzum egyszerűen csak reagál a benned lévő negatív gondolataidra és érzelmeidre.

Hogy felismerd ezeket a dolgokat és megszabadulj tőlük, hoztunk egy nagyon egyszerű átok űző technikát, amit bármikor elvégezhetsz:

Ülj le kényelmesen egy csendes helyen, csukd be a szemed és képzelj magad köré egy gyönyörű fehér fényt! Ha már tisztán látod, képzeld el, hogy az összes rossz dolog fekete füstfelhőként száll eléd! Legyél tisztában azzal is, hogy a fényed megvéd téged és ezek a rossz rezgések nem tudnak áthatolni a pajzsodon! Majd képzeld el, hogy átöleled ezeket a rossz hangulatú felhőket, beborítod őket gyönyörű fényeddel, aminek következtében a felhők feloldódnak és eltűnnek előled. Ha nem látsz több felhőt magad előtt, akkor arra fókuszálj, hogy minden testrészedet körülveszi ez a csodálatos fehér fény és közben ismételgesd magadban azt, hogy: „Biztonságban és mindig védve vagyok. Az isteni energia mindig körülöttem van.”

Ez az egyszerű gyakorlat segít eloszlatni az utadba küldött negatív energiákat és segít a sajátod tisztázásában is. És ne feledd! Senki sem árthat neked, senki sem lépheti át az energetikai korlátaidat, hacsak te meg nem engeded neki.

Ha valami oknál fogva mégsem múlna el a szerencsétlenség körforgása és te mégis maximálisan pozitívan éled mindennapjaidat, akkor érdemes azon elgondolkozni, hogy felkeresel egy átkokra specializálódott szakembert. De csakis akkor, ha az említett gyakorlat többszöri elvégzése sem vezetett eredményre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben