Bőséget hoz számodra a nyári napforduló! Még időben vagy!

A nyári napforduló, más néven Litha, az év leghosszabb napja. A Litha egyike a nyolc hagyományos pogány ünnepnek, amikor is a nappali energiák a legerősebbek. Ilyenkor mega adag életerő és szeretet sugárzik. A Nap, ezoterikus szintről nézve, a szeretetről és a bölcsességről szól. Ez az elsődleges energiasugár, amelyből minden más létrejön. Ez a teremtés Szíve. A Nap soha nem szűnik meg ragyogni, mindig "felkel", hogy találkozzon velünk, és fenntartja a bőséges életet a Földön.

Idén a Litha június 21-re esik, amikor a mágiát gyakorlók a Nap lehúzásáról beszélnek. Ez a pránával vagy életerővel való kapcsolódást jelenti, belül és kívül egyaránt. A Nap lehívása vagy előhozása a sugárzó napenergiák hasznosítását jelenti annak érdekében, hogy legyen önbizalmunk, hogy hagyjuk magunkat ragyogni és láthatóvá válni. Ez annak megerősítését jelenti, hogy erős, élénk, szeretetteljes, meleg és fénnyel teli vagy. Litha a Nap napja, és a Nap a naprendszerünk középpontja. Mindannyiunkat visszavezet a középpontunkhoz, a szívünkhöz és mindennek a teremtő forrásához.

A Nap a szenvedélyes, kreatív és büszke Oroszlán jegyében uralkodik. Az Oroszlánt arra ösztönzi, hogy szívből osszon és vezessen és önmaga legfényesebb, legteljesebb változatává váljon. A Nap maximális erejével a Litha a tökéletes alkalom arra, hogy felismerd mindazt a kis és nagy dolgot, amit létrehoztál és megosztottál másokkal. Itt az ideje annak is, hogy tiszteld a benned rejlő vezetőt, és azt, hogy hogyan fejezed ki továbbra is a legautentikusabb énedet.

A nyári napforduló idején megnyílik egy kapu az időben, amelyet őseink szentnek tekintettek. A Litha az energia, a tér és a lehetőségek nagyszerű kapuja - egy lehetőség arra, hogy elengedjük a félelmeket, kétségeket és bizonytalanságokat. Miután a Nap eléri maximális erejét, hanyatlani kezd. Lassan az éjszakai erő erősödik, míg a téli napforduló idején eléri a csúcspontját. A Litha az utolsó lehetőség a naptári évünkben a szent szándékok aktiválására, mielőtt az őszbe és a télbe, a betakarítás és a pihenés természetes évszakaiba lépnénk. Ez az idő arra szolgál, hogy hittel lépjünk ki, és elképzeljük, mi az, ami teljesen lehetséges számunkra. Álmodj egy olyan tágas víziót az életedről, amely fenntart téged, amikor a sötétség lassan visszatér az ősz beköszöntével.

Légy te a Fény!

A Nap egy csillag és az a dolga, hogy ragyogjon! A tiéd is az, a te egyedi módszereiddel. Nem számít, mi történik körülötted, mindig van választásod arra, hogy meglásd és megoszd a fényt, a szeretetet. Bármit is csinálsz és bárhol is vagy, ezt az érzést oszd szét szabadon! Nincs recept arra, hogy ez hogyan nézzen ki, ezért egyszerűen csak légy kreatív, és cselekedj - a legigazabb, legőszintébb, leghitelesebb módon, ahogyan csak tudsz!

Vedd át a vezetést!

A napenergia motiváló és természetesen vonzza a figyelmet. Használd ezt az erőt a jóra, és légy te a legjobb példa! Lehet, hogy nincs saját vállalkozásod, vagy nem dolgozol közvetlenül nagy csoportokkal, de az emberek minden esetben figyelnek rád. Vedd észre, hogy kik azok, és gondolkodj el azon, hogy mit látnak belőled! Minden alkalommal, amikor a belső napod valaki másnak a mezejére kerül, hatással van rád is. Kisugározza energiáját, és átjárja az embereket, tereket és helyeket. Légy vezető az energiáddal, és mutass követésre méltó példát!

Alkoss!

A Nap képviseli a társalkotás elvét is és az egész állatövi kört megeleveníti. Nem létezik egyedül és nem jelentene semmit a Naprendszer többi része nélkül, amelyekkel kölcsönhatásba léphet. A tarotban a Nap kártya arról szól, hogy másokkal együtt dolgozzunk olyan módon, amely inspirál téged és a világot. A Naphoz hasonlónak lenni annyit jelent, hogy megtalálod azokat az embereket, akik osztoznak a szenvedélyeidben, és mindezt az energiát egyesíted, hogy valami céltudatosat alkoss. A kreatívoknak szükségük van egymásra, hogy kreatívak maradjanak. Nem arra vagyunk hivatottak, hogy egyedül csináljuk. Találd meg a módját, hogy összekapcsolódj másokkal és valami izgalmasat hozz létre!

Cselekedj tisztességesen!

A test, az elme, a szív és a lélek integrálásával a teljességből kiindulva cselekedj! A legegyszerűbben, akkor cselekszel integritással, ha hű vagy önmagadhoz. Néhány állat, például a lovak, különösen érzékenyek erre. Érzik a konfliktust, és nem bíznak meg valakiben, aki nem az érzelmi energiájukkal összhangban cselekszik - például úgy tesz, mintha kemény lenne, amikor valójában fél. Az integritás személyes munkát, gyakorlást és őszinteséget igényel. Ahhoz, hogy integritással cselekedj, őszintének kell lenned azzal kapcsolatban, hogy hol tartasz és mit csinálsz. Amikor tudod, hogy az egód reagál, ismerd el! Ne tegyél úgy, mintha olyasvalaki lennél, aki nem vagy, vagy ne kötelezd el magad olyasmi mellett, amire még nem állsz készen! Légy őszinte az érzéseiddel kapcsolatban, még akkor is, ha ez egy kicsit kényelmetlen. Az asztrológiában a Nap az integráció bolygója. A Napjegyed az az energia, amelyen keresztül integrálod magad. Ha Mérleg vagy, akkor mindez a kapcsolatokon, a szélsőségek kiegyensúlyozásán és az együttműködésen keresztül jön össze. Ha Nyilas vagy, akkor mindez a több értelem keresésén és az igazi utad követésén keresztül jön össze. Mindannyian a magasabb és alacsonyabb énünk integrálásának folyamatában vagyunk. Tudatossággal és gyakorlással összehangolhatod gondolataidat és tetteidet a szíveddel és a magasabb elméddel.

Egyensúlyozd ki a Solar Plexus csakrádat!

A Solar Plexus csakra színe élénksárga, mint a Nap. Ez a központ közvetlenül a köldököd felett található, és az energiarendszered erőközpontja. Ennek a csakrának a kiegyensúlyozása segít abban, hogy magabiztosan állj és cselekedj az erődben. Ha a Solar Plexus csakrád alulműködik, erőtlennek vagy bizonytalannak érezheted magad. Ha túlműködik, akkor lehet, hogy túlhatalmassá és arrogánssá válsz. Az alázat része ennek a csakrának a gyógymódja, mert az igazi erő az alázat. Ez a csakra az a hely is, ahol manifesztálod mindazt, amit létrehozol. Úgy gondolhatsz a Solar Plexus csakrádra, mint a Napra, amely meleget és fényt sugároz az életbe. Aktiváld ezt az energiaközpontot, hogy megnyugodj képességeidben, és meg tudj valósítani dolgokat magadnak!

Végezetül bárhogyan is fogadjátok a nyarat, remélem, megtaláljátok a módját annak, hogy növekedjetek és tápláljátok a fényt mindannyiunk javára. Érezzétek a legmélyebb szinten, hogy milyen hatalmasak vagytok - hogy az energiátok és az, ahogyan működtetitek, milyen hatással van rátok! Használjátok a fényeteket arra, hogy másokat inspiráljatok és legyetek tisztában azzal is, hogy a bőség és a jólét feltétele ez a néhány dolog életetekbe való elültetése! A szeretet és a Fény ragyogja be mindennapjaitokat!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben