Spirituális ébredésünk jelei

Bár olyan világban élünk, ahol a tudomány, a logika és az észszerűség tarol, sok ember szerint van azonban egy másik út is, hiszen kell valami többnek lennie…

Egyre több ember ébred fel lelkileg, és vágyik többre, mint amennyi az anyagi világban rendelkezésére áll. A spiritualitás ébredés egy egyszemélyes utazás, amely egyénenként eltérő lehet, de remélhetőleg a következő tapasztalatok hasznosak lesznek a számodra.

A felemelkedés tüneteinek 10 jele, melyek a lelki ébredés során jelentkezhetnek:

1. Érzelmi hullámvasút

Meghatott állapotban találhatod magadat, és gyakrabban küszködhetsz a könnyeiddel, mint máskor. Bizonyos hírek hallatán könny szökik a szemedbe, vagy egy olyan érzés megjelenésekor, ami miatt azelőtt nem sírtál volna, ez gyakori. Észreveheted, hogy agresszív, olykor dühös vagy az emberekkel szemben. Vannak napok, amikor depressziósnak érzed magad, más napokon viszont teljes az öröm.

2. Erősebb kapcsolat a természettel

Korábban a természethez való hozzáállásod lehetett az, hogy tudomásul vetted, hogy van, de nem igazán érdekelt. Most nagyrabecsülést érzel az egész természet, a színek és formák iránt.

3. Változások az energiádban

Az egyik nap még a falról is visszapattansz, egy másik napon még az ágyból sem kelsz fel! Ezzel fel kell venned a ritmust, amennyire csak lehet. Alvás, pihenés vagy nyugalom egy rosszabb napon, és együtt áramlás az energiákkal a jó napokon.

4. A visszatérő érzés, hogy valami belül megváltozott

Egyszerűen másképp érzel, talán nem nézel ki másképp, de tudod, hogy belül valami megváltozott. Az igazi éned fokozatosan elkezd kialakulni.

5. A kapcsolatok tudatossá válnak

Lehet, hogy az életedet a régi minták szerint éled évtizedek óta, de ennek hirtelen tudatára ébredsz. Talán észreveszed, hogy mindent tönkreteszel amit létrehozol, mindig az elérhetetlen kapcsolatokat keresed, vagy mindig a függő embereket vonzod magadhoz. Ez tudomásodra jutott, mivel ez az első lépés, hogy ezeket megszüntesd.

6. Allergia és sóvárgás

Ahogy egyre érzékenyebbé válsz az energiákra, a szervezeted elkezdhet reagálni az ételekre, melyeket általában elfogyasztasz, és/vagy elkezdhetsz valami más után vágyódni. Az intolerancia és az allergia nem lehet tartós, ezért távolítsd el az étrendedből egy pár hónapra, és aztán próbáld újra. A lényeg, hogy bízz meg a tested jelzésében, és tudd meg, hogy valójában mit igényel.

7. Vágy arra, hogy "megtaláld önmagad"

Az anyagi szükségleteidet már ismered, de most már valami többre vágysz. Elkezdesz megszabadulni a szükségtelen rétegektől, hogy újra kapcsolatba kerülhess az éneddel, a spirituális önvalóddal.

8. A véletlenek játéka

Ismertebb nevén szinkronicitás, előnyösebb emberek és jótékony körülmények kezdenek megjelenni, pontosan olyanok, amilyenekre szükséged van. A kérdésekre a válaszok jelek és üzenetek formájában kezdenek feltárulni. Minél többet veszel észre és veszel figyelembe, annál több elismerés jelenik meg, melyek iránymutatást adnak a számodra.

9. Gyorsabb megnyilvánulások

A spirituális ébredés növeli a rezgésedet, ez magával hozza az elzáródások felszabadulását, mely lehetővé teszi a bőség áramlását. Összhangban lenni egy magasabb rezgéssel gyorsabb és kedvezőbb megnyilvánulásokat eredményez, melyeket önmagad hozol létre.

10. Változás az olvasmányaidban, hobbidban stb.

Jobb irányba változol, egy mélyebb beteljesedés és egy életcél felé tartasz. Ahogy különböző módokat találsz, hogy eltöltsd az időt, talán nem élvezel bizonyos dolgokat, melyeket már oly sokszor megtettél. Ez rendben van, újfajta időtöltések fognak érdekelni, csak légy nyitott arra, hogy mit kínál fel számodra az utazás.

Változol, és a tapasztalt kellemetlenséget csak fokozza, ha ellenállsz. Tudd, hogy minden pontosan úgy van, ahogy lennie kell, a korábbi éned hát engedd el, és haladj vele. 

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben