Continoom a Fáklyában

Reméljük a Continoom név is egy a sok közül, amit nem kell bemutatnunk a hallgatóinknak.

A Continoom 2014-ben egy szólóprojektként indult, méghozzá Schrott Péter projektjeként. 2015-ben egy ütőképes zenekar is társául szegődött, amiből aztán a szólóprojektből zenekarrá avanzsált a többféle zenei műfajt és stílust ötvöző, de legnagyobbrészt fúziós metálként számon tartott együttes.

Indulásuk évében, a Continoom első dalát a Metal Hammer jelentette meg, debütálásukra novemberben került sor, mint a Moby Dick előzenekara. Évet év követett, koncert koncertet, mire felocsúdtunk, addigra az együttes már a Tankcsapda előzenekaraként is tisztelgett a rajongók előtt.

Zenéjük Magyarországon is egyedülállót alkotott, nem mindennapi hangzást és a fúzióból eredő új lehetőségeket megmutatva, mely az elektronikus hangzást az élőzenével tökéletes elegyben hangolta össze és nem zárkózott el a funky, a dubstep, a DNB, de még a világzenei hangzásvilágtól sem. De persze csak kitekintés jelleggel.

Eddigi lemezeik mellett most egy újabbat várunk, klippel karöltve, hatalmas kíváncsisággal, hogy milyen újdonságot tudnak még mutatni az elkövetkezendő, kihívásokkal teli időszakban.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben