Egyszerű és működő pénz mágia - Vonz be annyi pénzt az életedbe, amennyire most szükséged van!

Ez a pénz varázslat a megnyilvánulási készség gyakorlásával kezdődött, aztán hamar megtapasztaltuk, hogy ha nekünk valóban működik, akkor neked is fog.

A mágiák mindegyike egy kinyilatkoztatás az Univerzum felé, hogy egy vágyunk vagy célunk mielőbb megvalósuljon és erre kérjük az égiek áldását és segítségét. Bár a kérés nem is a legmegfelelőbb megfogalmazás, ugyanis az Univerzum végtelenül egyszerűen működik, így tőle nem kell semmit sem kérnünk, egyszerűen egy utasítást is elegendő elküldenünk felé, amire Ő reagál. Olyan ez, mint amikor egy katalógusból kinézel egy terméket, ami megtetszik neked, majd megrendeled és idővel kiszállítja a futár cég. A megnyilvánulás, vagyis a vonzás törvénye, még pontosabban a mágia konkrétan ugyanígy működik.

A pénz mágiának azért megvan a saját misztikuma is, így a legjobb kedden, csütörtökön vagy vasárnap csinálni és akkor, amikor a hold növekszik és tűz jegyben van (Kos, Oroszlán vagy Nyilas). Természetesen ettől függetlenül is eléri a célját, de a hozzáadott különlegességek növelik hatékonyságát.

Amire szükséged lesz:

  • Napraforgó olaj

  • Egy ezer forintos

  • Hegyikristály

  • Erős, piros cérna

A napraforgó olajba mártsd bele az ujjad és írd rá az ezresre azt az összeget, amit magadhoz kívánsz vonzani! Utána tedd le magad elé, dörzsöld össze a két tenyered és képzeld el, hogy a kívánt összeg ellenálhatatlan mágnesként érkezik meg hozzád. Akkor csináltad jól, ha tenyereidben érzed a forróságot és a bizsergést.

Miközben ezt teszed, mond ki hangosan:

X forint (azt az összeget mond, amit olajjal ráírtál a bankjegyre) bárhol is vagy, gyere hozzám közelről vagy távolról!

X forint amit keresek, jöjj hozzám három héten belül!

Tűz és nap által szorozd meg X forintot eggyel!

Végezetül hajtsd be hosszan kétszer magad felé a bankjegyet, tedd rá a napfényben tisztított hegyikristályt, majd csiga módjára tekerd fel magad felé, utolsó lépésként pedig szorosan kösd össze a piros cérnával!

Tartsd szívedben a pénz varázsát, és érezz hálát, mintha a pénz már megnyilvánult volna, majd tedd az oltárodra, amíg meg nem érkezik a kívánt összeg!

Ha a bűbáj elérte célját, oldozd ki a cérnát és dob ki, az ezrest pedig add oda valakinek, mondjuk egy hajléktalannak vagy adományozd el egy szervezetnek jótékony célra! A kristályodra pedig vigyázz továbbra is, mert még szükséged lesz rá egy másik szertartás alkalmával!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben