Ezek a kristályok segítenek a tavaszi fáradtságban

Az előttünk álló időszakhoz a kelleténél is több energiára lesz szükségünk, szerencsére a kristályokban rejlő erő minden segítséged megad nekünk ahhoz, hogy frissek lehessünk és a legjobbat hozhassuk ki magunkból.

Folyamatos változásban vagyunk, egyben egy új kezdetben is, éppen úgy, ahogyan a természet is, aki most készül kibontani rügyeit, majd a szirmait. Fogadjuk el ezt a változást és egyben az új kezdeteket is, az Anyatermészet pedig biztosít minket arról, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan az számunkra a legáldásosabb!

Bárki, aki foglalkozott vagy dolgozott már kristályokkal, az tudja nagyon jól, hogy a természet és egyben Földanya rendkívül intelligens teremtései ők. Segítenek egy betegség felgyógyulásában, egy vágy megvalósításában, szellemi frissességünk megőrzésében és spirituális utunk fejlődésében. Íme hát négy gyönyörű kristály, amelyeket bárki saját megérzései szerint kiválaszthat magának, de akár kombinálhatjuk is őket, ha éppen erre van hívása, a tavaszi fáradtság leküzdésében sok egyéb más dologra is használhatjuk őket mindennapjaink során.

Borostyán

A borostyán valójában nem is kristály, hanem megkövesedett fagyanta. Ennek ellenére kiegyensúlyozó és támogató hatásáról nagyon sokan ismerik és igen kedvelt kiegészítője az ékszeres dobozban pihenő egyéb csodáknak. Mivel a borostyán ősi fákról származik, amelyek több ezer évvel ezelőtt nőttek a Földön, rendkívül erős energiákat és ősi bölcsességeket rejt magában. Segít átmenni a változásokon és stabilan alkalmazkodni az új körülményekhez. A borostyán meggyógyítja és felnyitja az elzáródásokat a Solar Plexus csakrában, meleg és csodálatosan tápláló energiáival pedig visszaadja az életörömet. Használd te is, hogy jólétet és szerencsét vonzzon be az életedbe és eltávolítsa a negatív energiákat vagy csak egyszerűen feldobja a napodat!

Vörös jáspis

A vörös jáspis tökéletes kristály minden átmeneti időszakra, mivel segít hozzáférni a Forrás energiájához, amely mindannyiunkon keresztül áramlik. Erőt és vitalitást ad és segít leküzdeni bármilyen fáradtságot azáltal, hogy intenzíven élénkítő energiáival feltölt. Ezenkívül fokozza a szexuális szenvedélyt a kapcsolatokban. A vörös jáspis bátorságot és önbizalmat ad ahhoz, hogy kiállj magadért és meggyőződéssel és tisztasággal kezelj minden egészségtelen helyzetet. Eltökéltté tesz az élet kihívásaival és kudarcaival szemben, miközben izgalmas új lehetőségeket vonz a mindennapjaidba. Segít, hogy előre haladj az életedben és magad mögött hagyd a múltat, hogy
lelkesnek és energikusnak érezd magad valódi kiteljesítésedben.

Ónix

Az egyik legjobban védelmező kristály, ami ráadásul az energiavámpírok ellen is óriási segítség. Folyamatosan gyógyítja az aurát és segít befoltozni minden meglévő lyukat vagy szivárgást az energiamezőnkön belül. Olyan hatalmas védőereje van, hogy megóv minden szükségtelen bajtól, balesettől és negatív élménytől. Ha hajlamos vagy minden lépésnél kétségbe vonni magad, akkor az Ónix a legmegfelelőbb kristály a számodra, mivel gyorsan felszabadítja a rögeszmés túlgondolást és az önkritikát. Segít visszaszerezni az életed feletti hatalmat és kiállni magadért. Viselése közben meglesz a bátorságod ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból, és elvágd végre a mérgező emberek vagy helyzetek kapcsolatát.

Malachit

Ha bármilyen tétovázás, változástól való félelem vagy önbizalomhiány van abban, hogy melyik irányba indulj el az életed aktuális szakaszában, akkor a malachit megvilágosodást és új célokat képes hozni neked. Ez az átalakulás, az újjászületés és a megújulás erejét adó köve. Sötét és világoszöld árnyalatú, lenyűgöző mintái a gyógyulást, a növekedést, a bőséget és az új kezdetet szimbolizálják. Tökéletes kristály, ha mélyen gyökerező fájdalmas problémáid vannak, vagy olyan múltbeli sebeid, amelyeket nehezen tudsz elengedni. A malachitot ősidők óta használták erőteljes védőtalizmánként a fekete mágia, a negatív energiák és a gonosz szellemek elűzésére.

Nem számít, hogy a kristályokat karkötőként, medálként hordod vagy csak az ágyad közelében, esetleg az íróasztalodon tartod. Bízz benne, hogy varázslatos hatást fejtenek ki a következő időszakban!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben