“Feladom!” – A varázsszó, ami megváltoztatja az életed!

Biztosan volt már olyan pont az életed során, amikor azt érezted, hogy nincs tovább. Elfogyott minden remény és már a legapróbb láng sem pislákol többé. Elveszett minden és így az értelem is kiveszett abból az adott dologból, amiben egészen addig hittél. Megsemmisültél.

Lényed tökéletesen összerakott szerkezetének ezeket a gondolatokat és érzéseket az egó küldi. Még csak tudatos sem vagy rá. Hajlamos vagy elég sűrűn azt gondolni, hogy ha már az ember spiritualitással foglalkozik, akkor úgy is él. Dehogy! A spiritualitás nagy divat lett manapság, ami hatalmas teret kapott, de ez egy igen veszélyes kétélű kard. Mert nem attól válsz azzá, hogy ilyen-olyan önismereti képzéseken veszel részt vagy felkeresed a nagy tanítót, aki majd megmondja neked, hogy mit kellene tenned. Segíthet megtalálni az utat, de neked kell végig menni rajta. Ezt helyetted senki nem járhatja végig!

És így kezdesz szépen lassan, lépésről-lépésre tudatossá válni. Elkezdesz mantrázgatni, programokat adni saját magadnak, még eljutsz végül arra a pontra, amikor már nem hazudsz saját magadnak. Valahol itt kezdődik a spiritualitás, mert ezen a ponton történik meg a változás az életedben, amit minden további nélkül nyugodtan nevezhetünk csodának is. De ehhez tapasztalni kell, mégpedig súlyos, nehéz és fájdalmas dolgokat is. Csak ezek után vagy képes saját magadon változtatni, ami szinte azonnal meglátszik az életminőségeden is.

Persze a garanciát saját magadnak adod, így hamar kicsúszhat a kezeid közül minden, mit addig sikerült újra felépítened. És nem azért mert elbízod magad, hanem mert ott van állandó készenlétben az egód és csak azt várja, hogy beléd szúrjon egy kicsit. Hogy érezd a félelmet és aggódj. És ahelyett, hogy kizárnád őt az elmédből, engedsz neki. Átadod magadat annak az érzésnek, amit ő sugall neked. Természetesen meg is történik, mert nem a tetteid tesznek azzá aki vagy, hanem az érzéseid. Az univerzum azt fogja neked odaadni, ami benned van, ami belülről fakad. Ezt a rezgést csak érzéseken keresztül tudja érzékelni. Gondold csak végig, hogy ma milyen érzések futottak végig benned? Hányra emlékszel?

Végül mindent feltettél egy lapra, mert munkahelyet váltottál. A biztosból mentél a bizonytalanba, vagy az utolsó pénzedet bekockáztattad egy vállalkozás vagy egy nagyobb nyeremény reményében, esetleg a kívánságodnak megfelelően már minden energiádat beleölted a vágyaidba és nem jön a kívánt eredmény, vagy a szegény embert az ág is húzza… Tudom mit mondasz ilyenkor: “Feladom”.

Ez a legnagyobb bölcsesség, amit tehetsz! Miért nem rögtön ezzel kezdted?

A “Feladom” kijelentés maga az Enter gomb! Ezzel nyugtázod vágyadat, ami fénysebességgel megy oda, ahova mennie kell. Észrevetted, hogy amint feladtad, vagyis elengedted a problémádat, megérkezett annak jutalma is az életedbe? Mert már nem volt benne ragaszkodás és görcs. Egyszerűen szélnek eresztetted és az érzésedben pusztán csak annyi volt, hogy “ezt akarom”! Vagyis szó szerint FEL ADTAD az égieknek a kívánságodat.

Ez az egész sokkal egyszerűbb, mint homokvárat építeni a tengerparton. Van egy célod. Képzeld el! Érezd át! Add fel az égieknek! És engedd el! Utána a tied lesz. Mert a varázsszó után úgy változik az életed, ahogyan te akarod!

Te hiszel magadban?

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Spiritualitás menüben is.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben