Földönkívüli eltérítések Viszkok Andrással

Egy békés megyei faluból, Kondorosról érkezett hozzánk a népszerű UFO-kutató, Viszkok András, hogy az eltérítésekről meséljen nekünk.

Több, mint három évtizede foglalkozik UFO-esetek kivizsgálásával és archiválásával, egészen 1986 óta. Nemzetközi szakvizsgával rendelkező kutatóként több száz esetet vizsgált, majd dolgozott fel és publikált könyvekben és szaklapokban egyaránt.

Érdemes még tudni munkásságáról, hogy a rendszerváltás utáni első években egyike lehetett azoknak a szakembereknek, akik letették a magyar UFO-kutatás alapjait. És nem hiába volt a Magyar UFO-Kutató Szövetség egyik alapító tagja, stabil kutatói kapcsolatai meghatározták életpályáját és kutatási témáit is.

Ugyan az UFO-eltérítésekről bőven volt már szó a hétfői para-spiri beszélgetések keretében, Viszkok Andrással azért is más ez a diskurzus, mert az eltérítések egy speciálisabb vállfajára, a 2-5 év közötti gyerekek és az idősebb korosztály eltérítésére szakosodott.  Éppen annak a korosztálynak az eseteire, melyre laikusok azt mondanák: biztosan csak félrebeszél!

Mindenképpen érdemes meghallgatni az Andrással folytatott diskurzust, hiszen a kutatásban, mint szaktekintély és mint a témában új fókuszt meghatározó személy egy új utat nyit az eltérítések értelmezésében.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben