Földönkívüli növények és állatok a Földön

Bárki, ha kiejti azt a szót, hogy földönkívüli, általában mindenki repülő csészealjakra és pici szürke vagy zöld lényekre gondol, hatalmas szemekkel. Meg talán arra, hogy teheneket rabolnak éjszaka. És mi a helyzet a növényekkel?

"Vannak olyan hipotézisek, miszerint nem csak az emberi fajt teremtették a földönkívüliek, de bizonyos állatokat és növényeket is ők hoztak létre. Erről olvashatunk a mítoszokban és legendákban is a múltból, amikor az Istenek számos növényt hoztak a Földre, vagy hogy különböző állatokat próbáltak keresztezni, hogy egy új és erős fajt hozzanak létre. Napjainkban pedig leginkább a delfinekről hiszik azt az ezoterikusok, hogy a Plejádról származnak vagy hogy egyes vírusok is máshonnan érkeztek."

Azonban a mítoszok és legendák mögött mi a lehet az igazság, és hogyan deríthetjük ki? Mik azok a módszerek, amelyek alapján vizsgálhatjuk és biztosan állíthatjuk, hogy egyes növények vagy állatok nem a földi evolúció eredményei, hanem más intelligens létformák által közbeszúrt láncszemek?

Esetleg a Föld csak egy kísérleti terep lenne, ahová azért telepítenek állatokat, baktériumokat, hogy azoknak életképességét a mi bolygónkon teszteljék.

A régi földi civilizációk és fejlett kultúrájú népek például több olyan élelmiszert, mint például a búza vagy a kávé, áldoztak az Isteneknek, mert eleve isteneknek tartott földönkívüliek által a földre juttatott növényeknek gondolják. A bolygón található gyógynövények hatásai is kérdésesek, hogyan lettek olyan mértékben felfedezett, hiszen rengetegféle létezik és a kombinációk száma is végtelen.

Természetesen nem csupán a szárazföldön fellelhető létformák között van sok kérdéses egyed, hiszen az óceánokban is több olyan bizarr állat és létforma rejtőzik, a mai napig, amelynek kinézete nem igazán nevezhető eviláginak.

A magyarázat attól is tűnik elfogadhatónak, mert ez a jelenség fordítva is megfigyelhető, hiszen az emberiség által végrehajtott űrutazások során több olyan növényt is eljuttattunk mára világűrbe és más bolygókra kísérleti jelleggel, amelyek a földi létformában alapvető élelmiszerek, mint például különböző gabonák vagy a rízs.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben