Gyermek elrablások

Újra ellátogatott hozzánk műsorunk korábbi vendége, Viszkok András, aki ebben az adásban a idegen általi gyermekelrablásokról beszélt a hallgatóságnak.

Műsorunk vendége volt Viszkok András UFO-kutató, tanár, aki nem egészen az 1990-es évektől kezdődően  foglalkozik a  gyermekeltérítések témakörével.

András eddig munkássága során, ahogy az adásban is megállapítja, hogy a gyermekeket gyakran és gyakrabban látogatják meg a földönkívüliek és kapcsolatba lépnek velük, mint a felnőttekkel. A gyerekek egy bizonyos korban, természetüknél fogva fogékonyabbak a spirituális és paranormális jelenségek érzékelésére, a velük való kapcsolatteremtésre.

Többek között ezzel is magyarázható az, hogy az eltérítéseknek gyakrabban válnak gyerekek főszereplőivé. András harminc éves kutatómunkájából szemezgettek a srácok az adás során, számos érdekességet, sajátosságot hoznak fel témaként, de többek között szó esik András készülő könyvéről is.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben