Gyermek elrabl√°sok

√öjra ell√°togatott hozz√°nk mŇĪsorunk kor√°bbi vend√©ge, Viszkok Andr√°s, aki ebben az ad√°sban a idegen √°ltali gyermekelrabl√°sokr√≥l besz√©lt a hallgat√≥s√°gnak.

MŇĪsorunk vend√©ge volt Viszkok Andr√°s UFO-kutat√≥, tan√°r, aki nemeg√©szen az 1990-es √©vektŇĎl kezdŇĎdŇĎen  foglalkozik a  gyermekelt√©r√≠t√©sek t√©mak√∂r√©vel.

Andr√°s eddig munk√°ss√°ga sor√°n, ahogy az ad√°sban is meg√°llap√≠tja, hogy a gyermekeket gyakran √©s gyakrabban l√°togatj√°k meg a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek √©s kapcsolatba l√©pnek vel√ľk, mint a felnŇĎttekkel. A gyerekek egy bizonyos korban, term√©szet√ľkn√©l fogva fog√©konyabbak a spiritu√°lis √©s paranorm√°lis jelens√©gek √©rz√©kel√©s√©re, a vel√ľk val√≥ kapcsolatteremt√©sre.

T√∂bbek k√∂z√∂tt ezzel is magyar√°zhat√≥ az, hogy az elt√©r√≠t√©seknek gyakrabban v√°lnak gyerekek fŇĎszereplŇĎiv√©. Andr√°s harminc √©ves kutat√≥munk√°j√°b√≥l szemezgettek a sr√°cok az ad√°s sor√°n, sz√°mos √©rdekess√©get, saj√°toss√°got hoznak fel t√©mak√©nt, de t√∂bbek k√∂z√∂tt sz√≥ esik Andr√°s k√©sz√ľlŇĎ k√∂nyv√©rŇĎl is.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben