Hanyas MegaHertzen vagyunk?

Egy sokat megjárt zenekar, aki kitaposta magának az utat, a hol könnyebb, hol nehezebb zenei ösvényen és valljuk be: teljesen megérte.

2014-ben kezdett körvonalazódni a zenekar alapításának gondolata, mely csupán egy év múlva, 2015-ben érett be. Az alapkoncepció a csak saját és csak magyar nyelvű számok felett lebegett, mindezt a lehető legnagyobb szabadsággal, zenei határok nélkül, ahol minden zenekari poszt, minden hangszer egyenlő és ahol  az akusztikus zenei részek mellett megfér a thrash, a hardcore és a dallamos rock.

2015-ben aztán csillant a remény a formáció megalakítására, ráadásul nem is egy esetben: a zenekar kezdett összeállni, minden az elképzelések mentén alakult. Április 10-én, a Légó Club-ban adták legelső koncertjüket olyan zenekarok társaságában, mint az Invader, a Kerecsen és a Vasmag, a fellépések pedig egymás után következtek: GitárPont, RockLyuk, Stringers, S8, Route66, Borgödör, BigBike, Legenda, Lord.

A következő évek aztán rendre az útkeresésről szóltak, nem volt megalkuvás: addig instrumentálisan játszanak, amíg nem találják meg az énekesüket, melyre egészen 2019-ig vártak és egy hölgy személyében testesült meg, új felállásuk, - ennek megünnepléseként -, majdhogynem rögtön színpadra is állt, hogy aztán bevegyék magukat a stúdióba és addig elő se jöjjenek onnan, míg lemez a kezükben nem térnek vissza

"Az emberi tényező" 7 számos lemez 2020 elején jött ki megmutatva, hogy vérrel, verítékkel és ekkora kitartással itt a bizonyítéka annak, hogy megéri ezt csinálni!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben