IdŇĎviharok

Sz√°mos film, sz√°mos alkot√°s, sz√°mos szerzem√©ny tan√ļskodik arr√≥l, mennyire is √©rdekli az embert a jelen helyett a m√ļltba √©s a j√∂vŇĎbe val√≥ vissza- √©s elŇĎretekint√©s.

Minden kornak megvan a maga saj√°tos k√©rd√©sk√∂re, problematik√°ja, de √ļgy tŇĪnik vannak olyan √∂r√∂k √©rv√©nyŇĪ k√©rd√©sek, melyek gener√°ci√≥r√≥l gener√°ci√≥ra, √©vsz√°zadr√≥l √©vsz√°zadra ugyan√ļgy √©rdeklik az embereket. P√©ld√°nak ok√°√©rt a m√ļltban √©s a j√∂vŇĎben tett idŇĎutaz√°s. 

Tal√°n nem is ismerni olyan embert, akiknek a fant√°zi√°j√°t ne mozgatta volna meg, hogy idŇĎutaz√°st tegyen, netal√°n a m√ļltba tett rossz l√©p√©st orvosolja vagy bepillant√°st nyerjen a j√∂vŇĎ misztikum√°ba. Mivel megannyi embert √©rdekelt, hogyan is lehetne ez kivitelezhetŇĎ, term√©szetesen ennek technikai oldala is kik√≠s√©rletez√©sre ker√ľlt, melyet  a besz√©lget√©s is eml√≠t, √≠gy el√©g ha csak a philadelphiai k√≠s√©rletet eml√≠tj√ľk vagy a Vatik√°n titkos Kronov√≠zorj√°t.

M√≠toszok √©s legend√°k, mes√©k √©s t√∂rt√©netek, szerzem√©nyek √©s filmes alkot√°sok √°rulkodnak rendre arr√≥l, hogy az idŇĎutaz√≥s t√∂rt√©netek nem csup√°n a fant√°zia sz√ľlem√©nyei. √Čs b√°r m√°r 2021-et √≠runk, mind mai napig itt √©l vel√ľnk a Bermuda-h√°romsz√∂g rejt√©lye √©s a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ megmagyar√°zhatatlan esetek t√∂bbs√©ge.

A F√°klya R√°di√≥ban elhangzott besz√©lget√©st teljes eg√©sz√©ben meghallgathatod vagy let√∂ltheted ide kattintva!

L√°togass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a F√°klya R√°di√≥ elk√©pesztŇĎen saj√°tos √©let√©t √©s nyomj nek√ľnk egy like-ot, ha elnyerte a tetsz√©sed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben