Időviharok

Számos film, számos alkotás, számos szerzemény tanúskodik arról, mennyire is érdekli az embert a jelen helyett a múltba és a jövőbe való vissza- és előretekintés.

Minden kornak megvan a maga sajátos kérdésköre, problematikája, de úgy tűnik vannak olyan örök érvényű kérdések, melyek generációról generációra, évszázadról évszázadra ugyanúgy érdeklik az embereket. Példának okáért a múltban és a jövőben tett időutazás. 

Talán nem is ismerni olyan embert, akiknek a fantáziáját ne mozgatta volna meg, hogy időutazást tegyen, netalán a múltba tett rossz lépést orvosolja vagy bepillantást nyerjen a jövő misztikumába. Mivel megannyi embert érdekelt, hogyan is lehetne ez kivitelezhető, természetesen ennek technikai oldala is kikísérletezésre került, melyet  a beszélgetés is említ, így elég ha csak a philadelphiai kísérletet említjük vagy a Vatikán titkos Kronovízorját.

Mítoszok és legendák, mesék és történetek, szerzemények és filmes alkotások árulkodnak rendre arról, hogy az időutazós történetek nem csupán a fantázia szüleményei. És bár már 2021-et írunk, mind mai napig itt él velünk a Bermuda-háromszög rejtélye és a különböző megmagyarázhatatlan esetek többsége.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben