Mire figyeljünk, ha nyáron csináltatunk tetoválást?

Tetováltatni nem olcsó mulatság, ezzel mindenki tisztában van, így az életre szóló élmény sok esetben akkor válik csak valósággá, amikor összegyűlt rá a pénz. Ha ez a nyár közepén történik, akkor néhány dologra mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmet, amiben a Stingers Tattoo lesz segítségedre.

A tökéletes tetoválás van, hogy évekig készül gondolatban, mire elérkezik az az idő, hogy felkeressük a szalont és konzultáljunk a megfelelő szakemberrel, aki majd elkészíti a remekművet. Ugyan ő biztosan el fog látni már a tetoválás elkészítése előtt olyan életvezetési tanácsokkal, amelyek hasznosak lehetnek számunkra, mint például a cukor és folyadékpótlás (nem alkoholos ital), valamint a remekmű elkészülte után a seb ápolása. Ez utóbbi lesz a legfontosabb, legfőképp a nyári időszakban.

Mire kell odafigyelni?

Ugyan már annyira előrehaladott állapotban van a tetoválás szakmája is, hogy rengeteg csúcstechnológiás eszköz létezik, amely nyáron ugyanúgy ápolja a sebet, mintha azt télen csináltattad volna. Ettől független nem árt a fokozott óvatosság és pár apró lépés kötelező érvényű betartása. Amikor azt mondjuk, hogy seb, akkor nem egy állandóan vérző, nyílt vágásra gondolunk, hanem leginkább sok horzsolásra, ugyanis ehhez hasonlítható a tetoválás okozta seb, ami sajnos könnyen elfertőződhet, ha nem kezeljük. Természetesen a Stingers Tattoo munkatársai minden ilyen apróságra felhívják a figyelmedet és azt is elmondják jó tanácsként, hogy mikor és mit tegyél annak érdekében, hogy tetoválásod hibátlan és tartós legyen.

Amikor kijössz a szalonból, nem véletlenül tekercselnek be fóliával, ez ugyanis megvédi a friss sebet az esetleges portól, szennyeződésektől, vagyis óv a fertőzésektől. Ahogy a Stingers Tattoo szakemberei javasolják, a fólia eltávolítása után az első nap még jobb ha nem éri víz a friss tetkót, utána pedig óvatosan már lehet mosni, azonban gondoskodj arról is, hogy ne száradjon ki a seb, vagyis folyamatosan kend hidratáló és hámosító krémmel!

Ha lehet napfény se érje egy jó darabig, a strandot és a fesztiválokat pedig egyenesen kerüld el! Ha mégis kényszert érzel a jövés-menésre, a tetoválást legalább 50 faktoros naptejjel kezeld!

Nyáron is a Stingers Tattoo?

Persze! Az egyetlen szalon Óbuda szívében, ahol családias környezetben érezheted magad és ha nyáron csattogsz be egy lehetetlennek tűnő ötlettel, akkor a Stingers Tattoo szakemberei azt pillanatok alatt lehetségessé varázsolják számodra. Náluk is rengeteg olyan innovációval találkozhatsz majd, hogy eszedbe sem jut majd máshova menni, hiszen minden olyan tanáccsal ellátnak, amely tetoválásod örök érvényűségét adja majd. Még nyáron is. Keresd őket bátran facebook oldalukon üzenetben, a 06-1-630-1672 telefonszámon, vagy személyesen a 1035 Budapest, Szentendrei út 19. szám alatt!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben