Kész vagy a Szerelemre?

Ritka és értékes dolog szerelmet érezni egy másik ember iránt. Emellett életben tartani ezt a szikrát addig, amíg tűzzé érik és nap mint nap új élményekkel, boldogsággal ajándékoz meg, olyan folyamat, ami valódivá teszi a kapcsolatot.

Ezt hívom spirituális párkapcsolatnak. Nem csupán egy intanst, pillanatokig tartó szerelmi ábránd, amiből fájdalmas a felébredés, hanem egy olyan folyó, ami megtanít mélyen szeretni, és átsegít az élet néha hatalmasnak tűnő dolgain.

Kész vagy a Szerelemre?

Sokáig várjuk, keressük, megbotlunk, felállunk, hiszünk a mesékben, hercegekben, könnyesre sírjuk a párnánk, állunk tanácsatalanul, fájdalommal a szívünkben, másokat és magunkat hibáztatva.

Mi a kiút? Mindenkinek más, hiszen egyedi a sors, de általánosságban elmondható, hogy a változás vezet tovább.

5+1 tipp, hogy megtaláld a Szerelmet!

Összegyűjtöttem neked 5+1 pontot, amikben érdemes megfigyelni magad. A figyelem az az energia, ami átalakuláshoz vezet, hiszen bölcsességet, tudást szerzel önmagadról. Ennek segítségével valóban teljes és boldog lehetsz. A Szerelem csak hab lesz a tortán.

1.      Egyedüllét vagy magány?

Ha azt veszed észre, hogy egyik kapcsolatból a másikba rohansz, akkor éredemes feltenni magadnak a kérdést, hogy miért teszed. A társfüggőség soha nem eredményez valódi Szerelmet, hiszen nem szívbéli odaadásból születik.

A magányosság érzése elérhet akár kapcsolatban, akár egyedül élsz. Menekülés helyett célszerű megfigyelni, mit üzen neked.

2.      Falak közé zárva!

Ha sokszor csalódtál már, akkor érezheted a szívedben a félelmet. Még ha képes is vagy elhitetni magaddal, hogy minden rendben, készen állsz, megérezheted, hogy mi az igazság. Amennyiben időre van még szükséged, vagy beszélgetésekre, felismerésekre, akkor érdemes figyelni erre a belső hangra.

3.      Hol keressem és hogyan talál meg?

Napjainkban az online világ térnyerése miatt akár határokon átívelően keresheted a nagy őt, hiszen lehetőséged van az ismerkedésre. Ami viszont fontos, hogy ismerd magad annyira, hogy tudd, te merre tartasz, számodra mi a fontos, mik az értékek. Amennyiben nem tiszteled magadat, leértékeled, akkor olyan kapcsolódásokat is fogsz magad felé vonzani, ami ezt a belső hozzáállást fogja tükrözni. Tudod mit vonzasz az életedbe?!

4.      Kis belső hazugságok!

Az önismeret nem csak segíti a rálátást a gondolatokra, érzelmekre, automatikus működési mintákra, hanem fejleszti az érzelmi intelligenciát, javítja a koncentrációt és támogatja a nyitottságot.

Amíg nem ismeretesek a belső monológok: „nem érdemlem meg”, „nem vagyok elég jó”, addig csak telik az idő és nem fog tudni megérkezni a valódi Szerelem, hiszen a belső üzenet pont az ellentettje. Fontos megismerni, elfogadni magadat, hogy előrébb léphess.

5.      Te alakítod a tündérmesédet!

Az élet az utadba fogja sodorni az embereket, eseményeket. Lesznek benne valódi kapcsolódások, sekélyesek. Ugyanakkor soha ne feledd, hogy a te döntésed, hogyan állsz ezekhez. Ami érkezik, az van! De a Te döntésed a hozzáállásod. Ezt az egyet megválaszhatod! Fogadhatod nyitottsággal mindazt, amit az élet tartogat, még akkor is, ha éppen nem olyan, mint ahogy azt elképzelted.

+1. Tudni fogod, hogy ő az igazi!

Nincs olyan, hogy elkerültük egymást, már pedig biztosan ő volt az. Ha ő volt az, akkor közben nem voltál szerelmes másba, nem vágytál más karjaiba. Ha Szerelmes vagy, akkor ő az, akivel együtt akarsz lenni. Ha Szerelmes vagy, akkor nem szakítasz csak azért, mert nem olyan, mint a képzeletedben. Ha Szerelmes vagy, akkor Szeretsz! Szereted őt olyannak amilyen. És lesz olyan, ami meglep, amit nem is gondoltál volna és lehet, hogy majd néha kiborulsz. Ugyanakkor sokszor lesz olyan, ami miatt újra és újra szerelembe esel.

 

Őt találd meg!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben