Túl az ősi idegeneken - Afrikai UFO esetek

„UFO-k miért csak Amerikában jelennek meg?” Ezt a közhelyes és helytelen megállapítást már számtalan kételkedőtől hallhattuk. A helyzet az, hogy a legtöbb információ a téma kapcsán Amerikából érkezik hozzánk és az angol nyelvhasználat miatt ezeket az eseteket tudják a legtöbbször lefordítani az érdeklődők számára. Ettől még minden kontinensen történtek UFO-esetek és ez alól nem kivétel Afrika sem.

Már az első világháború alatt olyan kis repülőgépeket figyeltek meg, melyeknek mozgása különleges volt. Pontosabban nem is a gép testét látták, hanem annak fényszóróit, amik ide-oda cikáztak. A szemtanúk száma több ezerre volt tehető, és először úgy vélték, hogy német ellenséges gépek vannak a kontinens felett. Ám soha nem találtak erre vonatkozó bizonyítékot, mint ahogy a gépek típusára, valamint pilótáira sem és soha nem is támadták meg a lakosokat. Talán hasonló jelenséggel nézhettek szembe, mint a Foo-fighterek voltak Amerikában és Németországban.

Aztán a hatvanas és hetvenes években megszaporodtak az UFO esetek Afrikában is. Természetesen találkozhatunk fénygömbökkel, hiper gyors csészealjakkal és háromszögletű anyahajókkal is – mint ahogy a világ többi kontinensén.

Cyndia Hind egy Brit Királyi Légierő pilótájához ment feleségül, de Dél-Afrikában nőtt fel, Namaqualandban. Angliába költözött férjével, ahol két gyermeke született, majd visszatért a fekete kontinensre, Zimbabwebe. Ő képviselte az amerikai MUFON hálózatot és számtalan afrikai esetet gyűjtött össze. A nyolcvanas években létrehozta az UFO Afrinews című szaklapot, mely havonta közölte le a legfrissebb helyi híreket a csészealjakról és a lap még a kétezres években is létezett. Munkája megkoronázásaként 1982-ben írta meg az UFO-k Afrika fölött című könyvét, ami mérföldkőnek számított a téma kutatása terén. A publikáció ugyanis angol nyelven íródott, így sok UFO-kutató olyan afrikai eseteket ismerhetett meg, melyekről azelőtt soha nem hallottak a világon. Egy másik kutató dr. Walter Karl Buhler volt, aki szintén úttörőnek számított és olykor a híres, amerikai katonával, Wendelle Stevensel dolgozott együtt, akinek több könyve is megjelent Amerikában.

Cyndia tárta fel az egyik leghíresebb és legérdekesebb esetet. 1983. december 13-án Antonio Tasca éjszaka hajtott hazafelé Chapecóban, amikor az egyik gyár mellett furcsa késztetést érzett, hogy hajtson be a mellékútra. A férfi egy tárgyra lett figyelmes, ami téglalap alakú volt, az úttest felett lebegett és szürkés színű volt. Tasca leállította az autót és óvatosan megközelítette az ismeretlen tárgyat, ami leginkább egy buszra hasonlított. Ám egy furcsa fénysugár vetült rá belőle és a következő emlékképe az volt, hogy meztelenül találta magát az űrhajó egy szobájában. Hirtelen több apró lény jelent meg körülötte, akik átkísérték egy másik helységbe, ahol magára hagyták. Aztán belépett egy igencsak alacsony, 120 centiméteres humanoid földönkívüli, aki nő volt. Tasca elmondása szerint a brazil modell és színésznő, Bruna Lombardira hasonlított – ha el szeretnénk képzelni, hogy hogyan is nézett ki az idegen lény.

A nő indigókék ruhát viselt, legalábbis addig, amíg le nem vetkőzött, ugyanis szexuális kapcsolatba lépett a férfival… Az aktus után a nő oda vezette Tascát a hajó kapitányához, aki Cabala néven mutatkozott be a számára. A kapitány egy furcsa, fejpántszerűséget helyezett rá, ami a férfit egy diadémra emlékeztette. Ekkor fényeket látott, majd információk jelentek meg a fejében, ami arról szólt, hogy hatástalanítsuk a nukleáris fegyvereinket és hogy hozzuk létre az ökológiai egyensúlyt a Földön. Miután ez véget ért, egy morgó lény leteperte Tascát a talajra és már csak a hajón kívül tért magához. Össze volt zavarodba és sebek is voltak a testén. Az eset után a férfi bekerült a kórházba és az orvosok jelentése szerint gyakran hányt és alig volt étvágya. Tasca talán enyhe sugárfertőzést kapott? A földönkívüli, Cabala üzenete az emberiségnek a korszak nagy veszélyeire hívta fel a figyelmet, amit több UFO-elrabolt is hangoztatott annak idején egymástól függetlenül.

Hasonló témákkal találkozhatsz még híreink között a Paranormális menüben, valamint élőben a keddi ParaSpiri műsorunkban is. Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben