Ufóbázisok a Földön

Számtalan történet, számtalan beszámoló és azok a bizonyos helyek, amikről e történetek szólnak.

Akik kicsit is érdeklődnek az idegen civilizációk kutatása iránt, nem lehet számukra ismeretlen az ufóbázisok témaköre sem. A megannyi sztoriból ismert és elhíresült, Nevadában található katonai bázis, az 51-es körzet, melynek titkos részei és egységei sok történetben megfordultak már, talán a legnagyobb mind közül.

A föld alatti komplexumról sokszor hallani, hogy repülő alkalmatosságokat, fegyvereket tesztelnek itt, melyet részben a CIA 2013-ban el is ismert, illetve szólnak hírek kísérletekről is, mely a 155 négyzetkilométernyi területen elterülő titkos körzet kapcsán nem is olyan meglepő.

De emlékszünk még ugye a Boszorkány-hegy című filmre? A történet szerint itt is egy Nevada mellett fekvő hegységről van szó, amely egyfajta bázisául szolgál a idegen civilizációknak. Ha kicsit is érdekel a téma érdemes belepillantani, hiszen nem egyszer fut bele az ember olyan filmekbe, melyekről végül kiderül, van némi valóságalapjuk.

És hogy maradjunk a hegyeknél, említésre érdemes még a több mint spirituális, Kaszkád-hegység déli részén fekvő aktív tűzhányó, a Shashta-hegység is, amihez megannyi szálon kapcsolódik mítosz, mind spirituális, mind paranormális értelemben.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben