Vonzd magadhoz a sikert ezzel a három kristállyal!

A sikernek nincs egységes definíciója, mivel nagyon különböző dolgokat jelenthet különböző emberek számára. Azonban létezik három kristály, ami megadhatja neked mindazt, amit már rég óta keresel.

Sikeresnek érezhetjük magunkat, ha tudjuk, hogy a legjobb tudásunk szerint dolgozunk és szívünket-lelkünket beletesszük minden cselekedetünkbe. Még ha nem is úgy alakultak a dolgok, ahogy vártuk, akkor is nyugalom lehet a szívünkben, tudva, hogy a tőlünk telhetőt legtöbbet megtettünk álmaink és céljaink megvalósítása érdekében. Hiszen a siker mindennél jobban azon múlik, hogy mennyire hiszünk magunkban. Az önbizalom hiánya pedig gyakran visszatart bennünket attól, hogy szívünk vágyait teljesítsük.

A kristályokkal való munka segíthet megtalálni ezt az önbizalmat és annak útját is, hogy álmainkat valóra váltsuk. Számos módja van a kristályok erőteljes tulajdonságainak felhasználására – viselheted ékszerként, hordhatod a zsebedben vagy pénztárcádban - mi most hoztunk egy egyszerű rituálét, amit bármikor felhasználhatsz céljaid megvalósítása érdekében.

Napkő – Az önértékelés és az önbizalom növelésére

A napkő azt az üzenetet közvetíti, hogy bízzunk saját képességeinkben, még akkor is, ha nem kapunk támogatást szeretteinktől. A napkő a napfény élénkítő energiáját hordozza. Ahogyan a napfény táplálja az apró csírákat és segíti őket magas növényekké nőni, úgy az önbizalmunk táplálja az általunk elültetett sikermagokat is.

A Napkővel való munka optimizmussal tölt el bennünket, és segít a siker érdekében lépéseket tenni. Ennek a kristálynak a fényes rezgései azt az érzést keltik bennünk, hogy bármi lehetséges. A napkő emlékeztet bennünket, hogy megvan a kellő önbizalmunk és ambíciónk ahhoz, hogy álmainkat valóra váltsuk. Csak tudnunk kell mélyen legbelül, hogy megérdemeljük a legjobbat, amit az élet kínálhat.  

Tűz achát – Az erő és az akaraterő növelésére

A tűz achát a szenvedély és az öröm kristálya, amely felemelő energiával tölt el bennünket, hogy segítsen elérni azt, amit elhatározunk. A tűz acháttal való munka bátorságot ad és segít leküzdeni a siker útjában álló akadályokat.

Ennek a kristálynak a tüzes energiája arra ösztönöz bennünket, hogy kitűnjünk a tömegből és büszkén mutassuk be egyediségünket a világnak. Ugyanakkor erőteljes védő tulajdonságai megvédenek minket az energiavámpíroktól és a körülöttünk lévők negativitásaitól.

A tűz acháttal való munka megadja nekünk a szükséges erőt és kitartást ahhoz, hogy továbbmenjünk, és higgyünk önmagunkban. Ennek a kristálynak az erőteljes földelő tulajdonságai segítenek egyensúlyba hozni érzelmeinket és kapcsolatba lépünk a Földanya nyugtató rezgéseivel.

Rubin fukszit – A belső egyensúlyhoz

A rubin fukszit megtanít bennünket arra, hogy hozzuk meg saját döntéseinket és ne tereljük el figyelmünket a körülöttünk lévő más utakról. A szívcsakrát erősíti és segít megszabadulni a negatív gondolati mintáktól, amelyek visszatartanak bennünket a sikertől.

Ez a kristály megnyugtatja érzékeinket és elménket, így a belső egyensúly és a csendes erő helyéből hozhatunk fontos élet- és karrierválasztásokat, ahelyett, hogy az önbizalom és a zavarodottság csapdájában éreznénk magunkat.

A rubin fukszit arra emlékeztet bennünket, hogy az érzelmi jólétünket helyezzük előtérbe, hogy ne égjünk ki a túlhajszoltságtól és a túl sok önmagunkból való másoknak adástól. Ez a kristály abban is segít, hogy egészséges határokat szabjunk másokkal szemben és ne engedjük, hogy bárki is kiszívja belőlünk lelkesedésünket és életkedvünket.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben