Fémforgács

A 2005 óta működő Fémforgács webzine az évek során több átalakuláson ment át, de ennek lett az eredménye az, amit ma is láthattok, ha ellátogattok a femforgacs.hu oldalra. Jó ideje küldetésünk, hogy a többi hazai online zenei oldalaktól eltérő tartalommal jelentkezzünk, ahol a rock és metal underground bemutatása a cél. A "Fémforgács - egy óra rock és metal a föld alól" című műsorban nem a legismertebb rock és metal slágereket hozzuk el, hanem alászállunk a rock és metal underground bugyraiba és bemutatjuk azokat a hazai és külföldi bandákat, akikre más műsorokban kevés eséllyel bukkantok rá. Mindez csak a Fáklya Rádión minden hétfőn 20-21 óra között!

Epizódok

S2/E29 // 2022. 09. 19.

Dühös sulibusz

Hit by a School Bus frontembere, Balázs Medve (ex-A losing season), aki igazi underground hardcore csemegéket válogatott, megspékelve néhány kikacsintással a death és az ős thrash irányába is.

S2/E24 // 2022. 08. 08.

Felütés

Felütés - Zenei Podcast két készítője György Imre (lásd még Imre Fia Imre, ex-Kilian Zenekar) és Jacsó Miklós · Design volt a vendégem, akikkel beszéltünk a podcastelésről, zenéről, kedvencekről.

Ha nem ismeritek a Felütést, itt az idő pótolni:

"Hetente jelentkező zenei podcast Jacsó Miklóssal és György Imrével, ahol mindig egy-egy nagyhatású, kultikus könnyűzenei lemez vagy dal kerül a reflektorfénybe."

S2/E23 // 2022. 07. 25.

LP Láz

LP Láz facebook csoportban is, az adásban is olyan klasszikus és ikonikus előadók dalaival foglalkoztunk, akik friss anyaggal jelentkeztek a közelmúltban. Ezekhez kapcsolódóan sok minden szóba került a kedvencektől a koncertélményeken át a lemezhallgatós összejövetelekig.

1 / 6

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben