Fémforgács

A 2005 óta működő Fémforgács webzine az évek során több átalakuláson ment át, de ennek lett az eredménye az, amit ma is láthattok, ha ellátogattok a femforgacs.hu oldalra. Jó ideje küldetésünk, hogy a többi hazai online zenei oldalaktól eltérő tartalommal jelentkezzünk, ahol a rock és metal underground bemutatása a cél. A "Fémforgács - egy óra rock és metal a föld alól" című műsorban nem a legismertebb rock és metal slágereket hozzuk el, hanem alászállunk a rock és metal underground bugyraiba és bemutatjuk azokat a hazai és külföldi bandákat, akikre más műsorokban kevés eséllyel bukkantok rá. Mindez csak a Fáklya Rádión minden hétfőn 20-21 óra között!

Epizódok

S3/E35 // 2023. 11. 29.

Gődér Csaba - Koncertszervezéstől a zenei edukációig

Rántotthús After című rendezvénnyel egyfajta zenei edukációt is végez. A műsorban az említett program mellett a kvázi klubként működő SzimplaROCKS hátteréről meg az általa kedvelt stílusokról és zenékről beszélgettünk.

S3/E31 // 2023. 10. 23.

Jótékonysági Merch licit 2023 - amikor az underground összefog

2023-as Jótékonysági Merch Licit kapcsán a szervezők érkeztek a stúdióba. Földesi-Bene Andrea (Mögött Blog), Völgyesi Ádám, A svéd metalos (NuSkull.hu), Hajdu Andor (BARhole Music) sokat mesélt a licit hátteréről, a támogatókról és az idei támogatottról, az Ott-Hont Vadmentő és Közösségi Segítő Alapítványról.

Szó esett még a zenékhez kapcsolódóakon túl a zenei blogolásról, a pályatársakról meg ami még jött.

Az adásban némi adásszünetet is sikerült összehozni, bár ennek már csak az utózöngéjét hallhatjátok itt.

1 / 10

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben