Zöld Kör

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

Epizódok

S2/E7 // 2023. 09. 14.

ESG, SDG, CSRD Mi a csudát rejtenek ezek a kifejezések?

S1/E25 // 2022. 12. 01.

Gluténmentes kovászolás

Andrási Nórával a kenyérsütés és főzés minden csínjáról-bínjáról, ráadásként azt is megtudhattuk, hogy miért választották a TÉNÉ táplálkozási irányzatot (teljes értékű növényi étrend).

Ha érdekel, ki alkotja a fantasztikus mindenmentes recepteket, hallgassd meg a podcastet!

S1/E24 // 2022. 11. 17.

Közeledj Magadhoz Daróczi Katával

Daróczi Katával az általa alkalmazott módszerekről beszélgettünk. Sajnos technikai problémák miatt csak a műsor második felét sikerült felvenni, így az első szakaszban érintett utaztatás, masszázs, testolvasás, rendszerállítás-célállítás és ringatás kimaradt, cserébe ízelítőt kaphatsz a jövőbeli terveiből és programokból.

1 / 4

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben