Piercingek a Stingerstattoo-nál

A Stingerstattoo budapesti tetoválószalonban felvarrathatod álmaid tetkóját - saját elképzeléseidet a tetoválóval együtt tökéletesítve,- el is tüntetheted régebbi, nemkívánatos tetkódat, és sok más szolgáltatás mellett piercinget is készítenek Neked!

Piercing megálmodva

Gyakorlatilag bármilyen piercinget elképzelsz, a Stingerstattooban megvalósítják: Intim piercing, ínyfék-nyelvfék piercing, microdermal piercing, köldök piercing, szépségpötty piercing, arc-, nyelv vagy áll piercing, ajak piercing, orr vagy orrhát piercing, szem alatti vagy harmadik szem piercing, szemöldök piercing, fül piercingek széles választékban. Természetesen a piercing-készítésnél is érvényes "szabály", hogy Te vagy az első, a Te érdekeidet tartják szem előtt, tudásuk és tapasztalatuk minden cseppjével Téged támogatnak a folyamatban.

Hogyan készülj a piercing előtt?

Először is találd ki, milyet szeretnél (ugye nehéz választani a felsorolásból?), majd foglalj időpontot. Mindenképp egyél és igyál, mielőtt érkezel, és az sem árt, ha némi C-vitaminnal felvértezed a testedet a gyógyulás folyamatára. Ha bármi kérdésed van (hülye kérdés nincs!), tedd fel bátran a piercer-ednek, örömmel fog válaszolni! Egyébként pedig dőlj hátra, bízd magad a piercer szaktudására, és amikor elkészül, gyönyörködj új szerzeményedben!

Mire figyelj az utókezelésnél?

Nyilván ez piercingenként változó, de általánosságban elmondható, hogy ajánlott napi többször tisztítani, fertőtleníteni az új testékszert és közvetlen környezetét, azonban szigorúan tilos piszkos kézzel hozzányúlni, mozgatni pedig teljesen felesleges. Vigyázz rá, ne érje ütés, hiszen az egyébként is gyógyulóban lévő seb könnyen felszakadhat, ezzel megnövelve a regenerálódási időt. Legalább 2 hétig kerüld el a szoláriumokat, strandokat, szaunákat, uszodákat és egyéb, nem otthoni fürdőhelyeket. Az ékszert cserélni csak a teljes gyógyulás után ajánlott, ami porcos helyeken akár 6-9 hónap is lehet.

És a sok óvintézkedés mellett mindenképp szánj erre napjában akár több órát: örülj tested új ékszerének!

Ne feledd (pláne így az ünnepek közeledtével), hogy a Stingerstattoo-ban ajándékutalványt is vásárolhatsz, amivel meglepheted szeretteidet! Így ha egy barátod/barátnőd/családtagod meglepnéd egy tetkóval vagy piecinggel, máris a legjobb helyen vagy!

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy tetkót vagy piercinget szeretnél, olvass tovább a Stingerstattoo-ról!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben