Stingers Tattoo: Higiénia és igényes megjelenés

A Stingers Tattoo tetováló- és piercing szalont már sok oldalról bemutattuk és természetesen még rengeteg újdonság van a tarsolyukban, amiről még nem adtunk hírt. Azonban az alapvető higiéniai megoldásaikról és felettébb igényes eszközeik megjelenéseiről még nem számoltunk be.

Az Óbuda szívében küldetést teljesítő Stingers Tattoo számos dolog miatt képvisel kimagasló értéket a szalonok között. Nemcsak a légkör ragad magával vagy a tetoválók és piercerek szakértelme, hanem az a közvetlenség is, ami már az ajtóban állva fogadja az embert. Apró dolgok ezek, amelyek alap dologként tűnhet sokak számára és azt is gondolhatod, hogy ez máshol is szintén alap dolog. Valóban annak kellene lennie, de a szomorú valóság az, hogy nem az, de a Stingersnél mégis.

Stingers, mint védjegy?

Sokakban merült már fel a kérdés szerkesztőségünkbe érkezett üzenetek tanúbizonysága által, hogy a Stingers Tattoo mitől lett több egy átlagos tetováló és piercing szalonnál? A kérdésekben minden alkalommal benne foglaltatott a válasz is, amely egyrészről személyes tapasztalatok által mutatkozott meg, másrészről a minden alkalommal bemutatott témakörökben ott volt egy olyan egyediség vagy éppen innováció, amely máshol nem volt megtalálható. Sok esetben a Stingers hiánypótló ötleteket is megvalósít és olyan eszközöket is alkalmaznak munkáik során, amelyek kevés helyen lelhetőek fel. Gondolhatunk a tetoválás eltávolításra, mert hát miért ne változtathatnád meg? De ott vannak az egyedülálló piercingek és a leghihetetlenebb tetoválások is, amelyeknek mind külön történetük van.

A Stingers Tattoo így minden véleményezés mellett és a vendégek beszámolói szerint is kijelenthető, hogy nem csupán egy exkluzív tetováló és piercing szalonról van szó - ahol egyébként egyéb kozmetikai szolgáltatások is igénybe vehetők - hanem konkrétan már egy önmagát védjeggyé nőtt, helyszínhez kapcsolható szolgáltatás csomagról.

A higiénia első számú szempont

Lerágott csont lenne arról beszélni, hogy egy tetováló és piercing szalonban mennyire fontos a higiénia vagy éppen az alkalmazott eszközök fertőtlenítése. Hogy miért is tesszük meg, annak válasza kiterjed a Stingers Tattoo mentalitására, hiszen a családias hangulat akkor érvényesülhet igazán, ha látogatásunk alkalmával már az első pillanatban azt tapasztaljuk, hogy a rend és a tisztaság messziről üvölt és ordít. Ezt az állítást is megcáfolhatná az olvasó, hogy szintén az alapdolgok közé lenne ez is sorolandó, de tegyük a szívünkre a kezünket és lássuk be, hogy a világban mindennap látunk csodákat, amely éppen a valóság szürke árnyoldalait mutatja meg. A Stingers tulajdonosa és vezetősége erre odafigyelve is eloszlat minden kételyt és a szalon teljes területén meglévő tökéletes higiénia már a nyitás pillanatában alapvető követelmény. Kellemes élmény belépni a szalon ajtaján és még kellemesebb, hogy egy biztonságos szolgáltatásban egy örök pozitív maradandó élményt kap a vendég.

További naprakész különlegességekért és újdonságokért látogasd meg a Stingers Tattoo TikTok oldalát is!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben